Arvonnan ehdot

5-sivuinen verkkosivusto

Arvonnan säännöt

Markkinointiboosti Oy, Verkkosivuarvonta
1. Kilpailun järjestäjä : Markkinointiboosti Oy, 3284558-5, Peukaloistentie 34, 01800 Klaukkala

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnanvoittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 03.03.– 15.07.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan 25.07.2023 Markkinointiboosti Oy pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

4. Palkinto: Markkinointiboosti Oy arpoo kilpailuaikana kilpailuun osallistuneiden kesken Verkkosivut. Palkinto sisältää 5-sivuisen verkkosivuston, avaimet käteen periaatteella. Verkkosivun arvo 3500€ (alv. 0 %).

5. Arpajaisvero: Markkinointiboosti Oy maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä Markkinointiboosti Oy järjestämissä tapahtumissa ja verkossa osoitteessa www.markkinointiboosti.fi. Voit osallistua kisaan vain yhden kerran.

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta:
Mikäli voittaja on hankkinut kilpailuaikana Markkinointiboostilta tuotteita tai palveluita, hyvitetään verkkosivun hinta 3500€ (alv. 0 %)

Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Markkinointiboosti Oy palveluihin sekä että heidän antamiaan yhteystietoja voidaan käyttää kontaktointiin.

Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.