Buukkauspalvelu kustannustehokkaalla hinnoittelulla

Olemme myynnin kasvuun erikoistunut yritys ja autamme yrityksiä hankkimaan lisää liidejä sekä kasvattamaan liikevaihtoa. Tiedämme, että kauppaa syntyy oikein sovituissa tapaamisissa.

Lanseerasimme buukkauspalvelun sinulle joka tahdot saada kalenterisi täyteen kuumia tapaamisia. Räätälöimämme bookkauspalvelu sopii yrityksille joiden tarve on 10-70 lämpimälle asiakastapaamiselle per kuukausi.

Keräämme oikean kohderyhmän kasaan puolestasi ja kontaktoimme oikeat yritykset, oikealla viestillä jonka avulla sinä saat kalenterisi täyteen asiakastapaamisista.

Mikäli tahdot käydä vain lämpimissä ja järkevissä myyntitapaamisissa, digitaalinen buukkauspalvelu on kuin luotu sinulle.

Toteuttamamme bookkausprojektit ovat avanneet ovet sellaisiin asiakkaisiin joita et tavoita puhelimitse. Parhaimpien kampanjoiden tapaamissopimisprosentti on ollut yli 20%.

Buukkauspalvelu joka ei perustu pelkästään kylmäsoittoihin

Me hoidamme kalenterisi täyteen lämpimiä liidejä. Kun sinulla ei ole resursseja tai aikaa tehdä kylmäsoittoja niin digitaalinen buukkauspalvelu on luotu sinua varten.

Sähköpostibuukkauksen avulla saat viestisi perille juuri sellaisena ja juuri sille kohderyhmälle mille haluat. Buukkauksen ei tarvitse olla hakuammuntaa vaan 100% dataan perustuvaa ja ennen kaikkea datan perusteella parannettavissa olevaa systemaattista työskentelyä.

Valmiiksi sovitut tapaamiset

Säästä aikaa itseltäsi ja myyjiltäsi hankkimalla valmiiksi sovitut myyntitapaamiset.

Tapaa kiinnostuneimmat asiakkaat

Digitaalinen buukkauspalvelu ja ei-tyrkyttävä buukkaustyyli varmistaa sen, että tapaat vain lämpimimmät ja eniten kiinnostuneet asiakkaat.

Käy oikeanlaisissa tapaamisissa

Kukaan ei halua käydä hutitapaamisissa juomassa kahvia huvin vuoksi. Sovimme myyntitapaamiset aina oikealla kulmalla, jotta sinun on mahdollista myydä.

Ovet auki

Tiesitkö, että vaikka et saisikaan tapaamista heti niin potentiaaliset asiakkaat vastaavat mieluummin sähköpostiin kuin kylmäsoittoon. Voit sopia helposti jatkotoimenpiteet vaikka tarjoamasi palvelu ei olisikaan ajankohtainen juuri nyt.

Data talteen

Tuotamme sinulle kattavaa dataa tapaamisten määrästä, onnistumisprosentista, kontaktimääristä ja mm. kontaktoitujen yritysten määrästä. Saat myös kaikki keskustelut talteen itsellesi.

Skaalattavissa pienestä isoksi

Digitaalinen buukkauspalvelu on skaalattavissa juuri niin isoksi kuin tarpeesi vaatii. Palavelemme niin pieniä kuin suuria yrityksiä ja tämä bookkauspalvelu toimii käytännössä millä tahansa B2B-toimialalla.

Bookkauspalvelu lyhyesti

Bookkauspalvelun tarkoitus on sopia kalenterisi täyteen lämpimiä myyntitapaamisia. Sovimme tapaamiset tehokkaasti hyödyntäen parhaita ja kehittyneimpiä digitaalisia työkaluja. 

Buukkauspalvelu sopii yrityksille jotka:

 • Tarvitsevat lisää tapaamisia
 • Eivät kerkeä itse buukkaamaan
 • Haluat testata onko palvelusi myyvä
 • Haluat testata onko yrityksen palveluille kysyntää
 • Kylmäsoittobuukkaus ei riitä
 • Haluavat boostia tekemiseen
 • Tarvitsevat lisäkanavan nykyisen buukkauksen tueksi
 • Kilpailutat vaihtoehtoisia buukkauspalveluita
 

Olemme liidinhankintaan keskittynyt digitoimisto ja tiedämme minkälaisissa tapaamisissa myyjät haluavat käydä. Mikäli kaipaat tehoja buukkaukseen niin olet saapunut oikeaan paikkaan.

Bookkauspalvelu sinulle jolle maistuu tulos

Bookkauspalvelumme sopii parhaiten yrityksille jotka haluavat tehdä tulosta tehokkaasti. Emme halua hukata aikaasi ja sen takia bookkauspalvelumme toteutetaan avaimet käteen palveluna, joka tarkoittaa sitä, että hoidamme kaiken prospektoinnista tapaamisen sopimiseen asti.

Kohderyhmää on saatavilla käytännössä rajoittamaton määrä joten olipa tarpeesi pieni tai suuri voimme auttaa taatusti. Tiedämme minkäalaisia myyntitapaamisen kuuluu olla, jotta kaupanteko on mahdollista ja suunnittelemme viestin aina siltä kulmalta.

Buukkauspalvelumme on räätälöitävissä niin pieneen kuin suurempaankin tarpeeseen.

Bookkauspalvelun hinta

Bookkauspalvelu hinta ja hinnoittelu askarruttaa monia. Perinteisesti kylmäsoitolla sovittujen tapaamisten hinta pyörii satojen eurojen suuntamilla per kappale. Markkinointiboostin digitaalisella bookkauspalvelulla voidaan päästä reilusti edullisempiin hintoihin, koska laskutusperusteena ei ole yksittäinen tapaaminen vaan kokonaisvaltainen palvelu. 

Tämä tarkoittaa sitä, että bookkauspalvelua käyttävät asiakkaat maksavat kampanjasta aina saman hinnan vaikka tapaamisia sovittaisiin tuplamäärä. 

Ota nämä huomioon bookkauksen hinnoissa:

 • Mitä todella saat palvelusta?
 • Minkälaisia tapaamisia saat?
 • Mitkä ovat ehdot peruuntuneille tapaamiselle?
 • Miten tapaaminen bookataan?
 • Bookkauksen laatu
 • Bookkauksen lisähyödyt/haitat
 • Data jonka saat bookkauksesta

Räätälöimme buukkauspalvelun aina kustannustehokkaaksi ja palvelu on järkevä tarvitsitpa sitten pienen tai ison määrän tapaamisia. Palvelua voi käyttää toistaiseksi voimassa tai sovitun kampanja-ajan.

Buukkauspalvelu joka toimii eikä keksi selityksiä

Markkinointiboostin missio on tuoda yrityksellesi mahdollisimman paljon asiakkaita ja sen takia lanseerasimme B2B-yrityksille buukkauspalvelun. Tiedämme, että yritys elää 100% myynnillä ja mistäs muualtakaan myyntiä saa kuin oikein sovituista myyntitapaamisista.

Buukkauspalvelumme sopii yrityksille jotka haluavat kasvattaa myyntiä, tavata uusia asiakkaita, tehdä lisää rahaa ja yksinkertaisesti niille jotka haluavat ulkoistaa buukkauksen.

Bookkauspalvelun idea on tuottaa sinulle lämpimiä myyntitapaamisia avaimet käteen palveluna. Luomme digitaalisen kampanjan jonka avulla sovimme tapaamiset kalenteriisi sähköpostitse ilman tarvetta kylmäsoitoille.

Bookkauspalvelumme sopii toistaiseksi vain B2B-yrityksille. Palvelu toimii toimialasta riippumatta. Kontaktoitavat yritykset voivat olla pieniä tai suuria.

Tapaamiset sovitaan aina oikealla viestillä. Tiedämme minkälaisissa tapaamisissa myyjät haluavat käydä ja sovimme sellaisia tapaamisia joihin on mahdollista myydä.

Digitaalinen bookkauspalvelu tarkoittaa sitä, että unohdamme kylmäsoitot ja hyödynnämme sähköpostia tapaamisten sopimiselle. Yli 50% yrityspäättäjistä ei kerkeä vastaamaan puhelimeen, mutta sähköpostikontaktointi mahdollistaa asiaan paneutumisen silloin kun aikaa on.

Sähköpostitse sovitut tapaamiset ovat useissa tapauksissa jopa lämpimämpiä kuin puhelimitse sovitut tapaamiset. Muista se, että kontaktoitu päättäjä on itse nähnyt vaivan viestin lukemiselle ja siihen vastaamiselle.

Ennen kampanjan starttia kartoitamme aina yrityksesi tarpeen, määrän ja kohderyhmän tarkasti. Näiden perusteella räätälöimme palvelumme vastaavaan sinun todellista tarvetta.

Buukkauspalvelun hinta vaihtelee noin 800 € – 4 000 €/kk ja emme erikseen veloita sovituista tapaamisista. 

Buukkaus sähköpostitse kannattaa aloittaa maltillisella volyymilla jotta voimme optimoida kampanjat parhaaksi mahdolliseksi. Kun kampanjat on optimoitu ja viesti on kristallin kirkas, voimme nostaa volyymin käytännössä rajattomasti. Mitä enemmän volyymiä, sen enemmän tapaamisia.

Markkinointiboosti tarjoaa buukkausta nimenomaan B2B-yrityksille. B2C yrityksille tarjoamme tällä hetkellä digitaalista liidinhankintaa joka on sovellettavissa myös tapaamisten sopimispalveluksi. Kysy lisää.

Palvelumme on erittäin tehokas ja kuukausitasolla tapaamisia voidaan hankkia 10-70 riippuen palvelustasi ja kohderyhmän määrästä.

Jätä tarjouspyyntö buukkauspalvelusta

Jätä yhteystietosi ja vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.