Facebook markkinointi - erottaudu ja tee tulosta

Luova Facebook markkinointi ammattilaisten käsissä on tehokasta ja ennen kaikkea tuottavaa, Olipa kyseessä sitten simppeli verkkokauppa tai räätälöity asiantuntijapalvelu niin kohderyhmäsi on takuulla tavoitettavissa Facebookin kautta.

Vuosien kokemuksella kohdennamme mainoksen oikealle kohderyhmälle ja ymmärtämällä ihmisen ajatukset luomme mainoksista vetovoimaisia jotka saavat kohderyhmän haluamaan sinun asiakkaaksesi.

Olemme parantaneet asiakkaidemme tuottoa omalle sijoitukselle yli 50% paremmaksi kuin edelliset mainoskampanjat ennen meitä.

Facebook markkinointi tarjoaa mahdollisuuksia

Yli kolme miljoonaa asiakasta tavoitettavanasi – pelkästään Suomessa. Tämä tarkoittaa sitä, että markkinoimalla Facebookissa voit tavoittaa käytännössä jokaisen kohderyhmän. Tästä syystä Facebook on ollut jo vuosia yksi suosituimpia digimarkkinoinnin kanavia. Oikein tehtynä se nostaa brändisi ja myynnin kohti taivasta.

Kohdennus työkalu

Facebookin tarjoama kohdennus työkalu on mainio ja voit kohdentaa mainoksesi juuri sille kohderyhmälle mille haluat.

Kattava data

Mainostus ei saa olla hakuammuntaa. Keräämme kattavan datan mm. markkinoinnin tuloksista ja näyttökerroista.

Erottautuminen massasta

Nykypäivän markkinointi on äärimmäisen kilpailtua ja näin ollen mainosten pitää erottautua ja kaapata näkijän huomio.

Myyvä teksti

Facebook markkinoinnissa on tärkeää vakuuttaa asiakas myyvällä tekstillä, jotta voimme ohjata hänet sivustollesi tekemään halutun toimenpiteen. Kirjoitamme myyvän tekstin puolestasi.

Visuaalisuus

Facebook markkinoinnin parhaita puolia on se, että voimme hyödyntää myyvän tekstin lisäksi kuvitusta jolla kaappaamme kävijän huomion. Luomme grafiikat alusta loppuun.

Edulliset klikkaushinnat

Vuosien varrella toki Facebook markkinoinnin hinta on noussut, mutta ammattitaitoisilla ja vetovoimaisilla mainoksilla klikkihinnat on mahdollista saada hyvinkin matalaksi.

Markkinoinnista investointi, ei kuluerä

Emme ole mainostoimisto joka vain pyörittää mainoksia puolestasi. Olemme mainostoimisto joka suunnittelee ja toteuttaa kokonaisvaltaisesti myyntiprosessin jolla asiakas saadaan ostamaan. 

Omaamme vuosien kokemuksen Facebook markkinoinnista ja tiedämme mikä toimii ja mikä ei. Rakennamme eri mainoskampanjat ja ohjaamme asiakkaat Facebookista myynnin kasvuun ohjatulle laskeutumissivustolle. Varmistamme, että mainoksen näkee oikea kohderyhmä ja sen, että osto tapahtuu sivustollasi.

Tavoita oikeat asiakkaat Facebookista

Facebook tarjoaa erittäin hyvän mainostyökalun jolla voit määrittää sinun mainoksille sopivan kohderyhmän. Kohderyhmän määrityksen lisäksi voit asettaa itsellesi sopivan mainosbudjetin, näyttötiheyden, paikkakunnan, kohderyhmän kielen jne. Eli Facebookin kautta saat mainoksesi pongahtamaan juuri niiden asiakkaiden silmille kenelle haluatkin. 

Parhaiten Facebookissa markkinointi toimii yrityksille jotka haluavat lisää suoraa kauppaa, liidejä tai kasvattaa brändin tunnettavuutta.

Mikäli mainosbudjettisi ei ole erityisen rajattu niin se kannattaa pitää ns. lisäkanavana, koska kanavaa käyttää myös nuorempi väki.

Mietityttääkö Facebook markkinointi?

Olemme tehneet maksullista Facebook markkinointia yli 50 asiakkaalle ja omaamme vuosien kokemuksen tuloksekkaasta markkinoinnista. 

Lähes jokaisen yrityksen kannattaa markkinoida Facebookissa. Facebookia käyttää kaiken ikäiset ihmiset ja paikkakunnasta riippumatta voit tavoittaa sieltä lähes mitä tahansa kohderyhmää. Suomessa Facebookilla on noin 3 miljoonaa käyttäjää.

Facebook markkinoinnin hinta vaihtelee riippuen mainoskampanjoiden määrästä, tuotteesta/palvelusta ja siitä kuinka paljon haluat saavuttaa tuloksia. Markkinoinnin hintaan sisältyy palvelumaksun jolla luomme vetovoimaiset ja ammattimaiset mainokset. Tämän lisäksi veloitamme Facebookin perimän mainosbudjetin. Määrän saat valita itse.

Keskivertohinnat vaihtelevat noin 800-2500 €/kk väliltä riippuen projektin laajuudesta.

Facebook mainonnan budjetti riippuu siitä mitä ja paljonko haluat saavuttaa. Normaali budjetti on noin 300 € – 2000 €/kk. Me ohjeistamme asiakkaamme löytämään oikean budjetin.

Facebook markkinoinnin mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Parhaat kampanjamme ovat kasvattaneet asiakkaamme liikevaihtoa yli 100 000 eurolla markkinoinnin kulujen ollessa alle 10 000 €.

Käytännössä markkinointia ei kannata ikinä sammuttaa mikäli se tuo tulosta. Eli Facebook markkinointia kannattaa tehdä niin kauan kun tulosta syntyy. Sen takia seuraamme aktiivisesti markkinoinnin dataa ja heti jos tulokset hiipuvat, optimoimme ja parannamme ne. 

Facebookin kohderyhmän ansiosta kannattaa jokaisen kasvua tavoittelevan yrityksen mainostaa. Pois lukien alustan kieltämät toimialat.

Olitpa sitten B2C tai B2B- toimialalla niin sinun kannattaa ehdottomasti ottaa myös Facebook haltuun. Maksetun mainonnan työkalu mahdollistaa äärimmäisen hyvin kohderyhmän luonnin ja tavoitamme sinulle relevantin yleisön takuulla.

Facebook markkinointi niin kuin kaikki muukin markkinointi lähtee liikkeelle hyvästä suunnitelmasta ja pohjatyöstä. Kenelle markkinoidaan, miksi markkinoidaan ja mitä markkinoidaan? Näiden pohjalta luomme kohderyhmän, vetoavat mainokset ja jälkimarkkinoinnin.

Totta kai. Kilpaili hyvin työnhakijoista kasvaa jatkuvasti etkä todellakaan tavoita parhaita hakijoita enää perinteisesti työnhakukanavista. Vuonna 2022 rekrytointi = markkinointia. Tämä tarkoittaa sitä, että nykyaikaiset somealustat ovat parhaita alustoja hankkia lisää työnhakijoita.

Tutustu lisää rekrymarkkinointiin

Facebookissa voit myydä lähes mitä tahansa. Teemme Facebook markkinointia käytännössä jokaiselle toimialalle ja onnistunut Facebook kampanja toteutetaan aina suunnitellusti ja räätälöidysti. Olemme toteuttaneet kovia tuloksia mm. remonttiyrityksille luomalla vetovoimaiset mainokset Facebookiin ja ohjaamalla asiakkaat myyntiin suunnatulle laskeutumissivustolle.

Haluatko aloittaa Facebook markkinoinnin?

Jätä yhteystietosi ja varataan yhteinen workshop jossa sparraamme sinun Facebook markkinoinnin tilannetta läpi. Saat suoraan myös ulkoistetusta markkinoinnista.

Vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.