Näyttävä ja visuaalinen julkikuva

Graafinen suunnittelun tarkoituksena on suorittaa visuaalista viestintää. Kun yrityksesi julkikuva on ammattimainen ja huoliteltu niin huolehdit siitä että asiakkaasi tietävät sinun olevan ajan tasalla ja tarkka yksityiskohdista. Tämä kulkee käsi kädessä brändisuunnittelun ja yrityksen imagon kanssa. Jos haluat esimerkiksi välittää premium kuvaa niin se vaatii panostusta visuaalisuuteen sekä värimaailmaan. 

Tyypillisesti graafinen suunnittelu tarkoittaa yrityksen logon suunnittelua mutta markkinointiboostilla olemme vieneet sen pidemmälle. Kun logo ja kotisivut välittävät yhteneväistä kuvaa niin se antaa laadukkaan ja kongruentin kuvan. Lisäksi kun markkinoinnissa hyödynnetään omaa uniikkia graafista toteutusta niin se nappaa katsojan huomion tehokkaammin.

Hyvin suunniteltu grafiikka ja visuaalisuus ihastuttaa asiakkaan ja saa vierailijan huomion tutkitusti paremmin kuin grafiikka johon ei ole panostettu tai on epäyhteneväinen.

Panosta visuaalisuuteen ja vastaanota ihailua asiakkailtasi

Kuva ja grafiikka kertovat enemmän kuin tuhat sanaa joten mikäli panostat yrityksen palveluihin, muista pitää huolta siitä, että sitä myös esitetään ja markkinoidaan ammattimaisesti, visuaalisesti ja näyttävästi.

Logo

Rakennamme logon tarpeisiisi, kuuntelemme ideoita ja visioita minkälaista logoa haet, tai suunnittelemme teidän toimialalle ja yritykselle soveltuvan logon.

Kuvien muokkaus

Huolehdimme siitä että verkkosivuille ladatut kuvat toimivat edukseen. Mikäli kuvat ovat puutteellisia niin neuvomme miten voi ottaa hyviä uusia kuvia itsenäisesti.

Valokuvaus

Mikäli aika ei riitä niin meiltä löytyy valokuvauksen ammattilainen yhteistyökumppanina jonka avulla huolehdimme siitä että saatte korkean laatuluokituksen video- ja kuva materiaalit.

Suunnittelu

Jos ideat loppuu kesken niin neuvomme minkälaista visuaalista suunnittelua yrityksenne kaipaa jotta voidaan tuoda teille uniikki ilme.

Toteutus

Kun suunnittelu on käyty läpi niin lähdemme toteutukseen, valmistamme juuri teidän tilanteeseen toivotun logon ja tarpeen mukaan sen ympärille graafisen kokonaisuuden.

Jatkuvuus

Kun olemme tehneet sinulle graafisen toteutuksen ja haluatte myöhemmin esimerkiksi aloittaa markkinoinnin tai kotisivujen rakennuksen, niin otamme mielellämme projektit haltuun välittäen näissä teidän omaa identiteettiä.

Graafinen suunnittelu ja brändi

Graafinen suunnittelu ja brändäys ei suoraan tarkoita samaa, mutta mikäli haluat tehdä brändäyksen onnistuneesti niin graafinen suunnittelu astuu kuvioon taatusti.

Brändi koostuu mielikuvasta, visuaalisuudesta, viestinnästä, tavasta toimia jne. Visuaalisuus on kuitenkin yksi tärkeimpiä asioita minkä asiakas näkee silmillään. Heikosti ja hutaisten luodut grafiikat saattaa pahimmillaan karkoittaa asiakkaasi ja halventaa brändiäsi.

Graafinen suunnittelu ulkoistettuna

Graafinen suunnittelu kannattaa ulkoistaa mikäli tiimissäsi ei ole graafikkoa tai sinulla ei ole tarpeeksi aikaa toteuttaa sitä itse. Tiimimme pitää sisällään graafikkoja jotka omaavat vuosien kokemuksen menestyksekkäiden brändien kanssa työskentelystä ja osaavat taatusti auttaa sinua suunnittelemaan ihastuttavat grafiikat kaikkiin markkinointimateriaaleihin.

Mietityttääkö graafinen suunnittelu?

Teemme graafista suunnitelua verkkosivuille, digimateriaaleihin, printtiin, roll-uppeihin, flyereihin jne. Graafikkomme töitä voi soveltaa käytännössä minkä tahansa tarpeeseen tai materiaaliin.

Graafikkomme ovat ammattilaisia ja tietävät mitä tekevät. Sinun toiveet otetaan tietysti huomioon, mutta tarpeen vaatiessa osaamme myös luoda materiaalit ns. tyhjästä.

Graafisen suunnittelun hinta vaihtelee toteutettavasta projektista. Edullisimmaan toteutamme esimerkiksi rollupin suunnittelun noin 100-200 eurolla, siinä missä kokonaisen kotisivun graafinen suunnittelu voi maksaa +-1000 euroa.

Tietysti. Otamme aina huomioon sinun brändisi ja graafikkomme toteuttaa brändisi mukaiset materiaalit käyntikortista verkkosivuun.

Helpoiten pääsemme liikkeelle kun otat yhteyttä meihin ja ammattilaisemme kartoittaa tarpeesi ja tekee sinulle tarjouksen.

Graafikkomme luo käytännössä kaiken mahdollisen grafiikan mitä tarvitset. Pääsääntöisesti luomme esimerkiksi verkkosivuille kustomoituja grafiikoita, logoja, käyntikortteja ja muita markkinointimateriaaleja. Esimerkiksi ladattavia oppaita jne.

Totta kai. Suunnittelemme ja toteutamme logoja sekä omille asiakkaillemme, että jo valmiina oleville verkkosivuille.

Ota yhteyttä ja aloitetaan työt.

Kyllä. Kokonaisvaltainen palvelumme pitää sisällään myös esimerkiksi ladattavien oppaiden, hinnastojen ja muiden vastaavien toteutuksen.

Verkkosivujen graafisen suunnittelun hinnoittelu on aina tapauskohtaista. Verkkosivujen grafiikka räätälöitynä alkaen 1000 €.

Projektit pitävät sisällään 3 maksutonta vedoskierrosta. Eli esitämme sinulle 3 kertaa vedoksen toiveiden pohjalta ja tarvittaessa 3 kertaa muokkaamme sitä mieltymystesi mukaiseksi.

Autamme jos voimme, pienimmät projektit mitä teemme on käytännössä logosuunnitteluita ja käyntikorttien designeja. Ota yhteyttä ja selvitetään olemmeko oikea kumppani sinulle.

Kustomoitu on aina kustomoitu. Valmispohjat ovat myös toimivia, mutta mikäli haluat erottautua toden teolla ja esiintyä supernäyttävästi niin ehdottomasti suosittelemme käyttämään ammattilaista grafiikan suunnittelijaa.

Tarvitsetko apua graafiseen suunnitteluun?

Jätä yhteystietosi ja varataan yhteinen workshop jossa sparraamme sinun grafiista tarvetta läpi. Saat suoraan myös tarjouksen graafisesta suunnitelusta.

Vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.