Tuloksekasta Instagram markkinointia

Instagram markkinoinnin kilpailu kasvaa jatkuvasti ja kilpailun myötä on tärkeää tehdä mainoksista vetovoimaisia, koukuttavia ja massasta erottautuvia.

Instagram sovellus on luotu viihdyttämään käyttäjää ja mainostajan roolissa käyttäjän huomiota ei yksinkertaisesti saa kaapattua tylsillä tai mitään sanomattomilla mainoksilla.

Ammattitaitoinen markkinointitiimimme luo visuaalisesti ihastuttavat mainokset ja copywriterimme kirjoittaa myyvän tekstin jotta juuri sinun palvelusi erottuu satojen muiden mainosten joukosta.

Olemme parantaneet asiakkaidemme tuottoa omalle sijoitukselle yli 50% paremmaksi kuin edelliset mainoskampanjat ennen meitä.

Instagram markkinoinnin ABC

Yli kolme miljoonaa asiakasta tavoitettavanasi – pelkästään Suomessa. Tämä tarkoittaa sitä, että markkinoimalla Instagramissa voit tavoittaa käytännössä jokaisen kohderyhmän. Tästä syystä Instagram on ollut jo vuosia yksi suosituimpia digimarkkinoinnin kanavia. Oikein tehtynä se nostaa brändisi ja myynnin kohti taivasta.

Kohdennus työkalu

Metan tarjoama kohdennus työkalu on mainio ja voit kohdentaa mainoksesi juuri sille kohderyhmälle mille haluat.

Kattava data

Mainostus ei saa olla hakuammuntaa. Keräämme kattavan datan mm. markkinoinnin tuloksista ja näyttökerroista.

Erottautuminen massasta

Nykypäivän markkinointi on äärimmäisen kilpailtua ja näin ollen mainosten pitää erottautua ja kaapata näkijän huomio sekä ohjata selkeästi mainokselle asettamaan tavoitteeseen.

Myyvä teksti

Visuaalisuuden lisäksi tiimimme luo mainosmateriaalin tueksi myyvän tekstin jolla ohjaamme kävijän toteuttamaan halutun toimenpiteen esimerkiksi verkkokaupasta oston jne.

Visuaalisuus

Instagram on kuvien ja videoiden kanava. On tärkeää sopeutua kanavan vaatimuksiin ja panostaa visuaalisuuteen. Suunnittelemme ja luomme puolestasi valmiit mainosmateriaalit.

Edulliset klikkaushinnat

Vuosien varrella toki Instagram markkinoinnin hinta on noussut, mutta ammattitaitoisilla ja vetovoimaisilla mainoksilla klikkihinnat on mahdollista saada hyvinkin matalaksi.

Markkinoinnista investointi, ei kuluerä

Emme ole mainostoimisto joka vain pyörittää mainoksia puolestasi. Olemme mainostoimisto joka suunnittelee ja toteuttaa kokonaisvaltaisesti myyntiprosessin jolla asiakas saadaan ostamaan. 

Omaamme vuosien kokemuksen Instagram ja Facebook markkinoinnista ja tiedämme mikä toimii ja mikä ei. Rakennamme eri mainoskampanjat ja ohjaamme asiakkaat alustalta myynnin kasvuun ohjatulle laskeutumissivustolle. Varmistamme, että mainoksen näkee oikea kohderyhmä ja sen, että osto tapahtuu sivustollasi.

Tavoita oikeat asiakkaat Instagramista

Instagram tarjoaa erittäin hyvän mainostyökalun jolla voit määrittää sinun mainoksille sopivan kohderyhmän. Kohderyhmän määrityksen lisäksi voit asettaa itsellesi sopivan mainosbudjetin, näyttötiheyden, paikkakunnan, kohderyhmän kielen jne. Eli Facebookin kautta saat mainoksesi pongahtamaan juuri niiden asiakkaiden silmille kenelle haluatkin. 

Parhaiten Instagramissa markkinointi toimii yrityksille jotka haluavat tavoittaa noin 20-50v kohderyhmää.

Mikäli mainosbudjettisi ei ole erityisen rajattu niin se kannattaa pitää ns. lisäkanavana, koska kanavaa käyttää myös varttuneemmat ihmiset.

Mietityttääkö Instagram markkinointi?

Olemme tehneet Instagram markkinointia yli 50 asiakkaalle ja omaamme vuosien kokemuksen tuloksekkaasta markkinoinnista. Mikäli kaipaat tuloksia, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Instagramia käyttää eniten ikäryhmä 20-40v ja paikkakunnasta riippumatta voit tavoittaa sieltä lähes mitä tahansa kohderyhmää. Suomessa Instagramissa ja Facebookilla (Meta) on noin 3 miljoonaa käyttäjää.

Instagram markkinoinnin hinta vaihtelee riippuen mainoskampanjoiden määrästä, tuotteesta/palvelusta ja siitä kuinka paljon haluat saavuttaa tuloksia. Markkinointiboosti veloittaa sinulta palvelumaksun jolla luomme vetovoimaiset ja ammattimaiset mainokset. Tämän lisäksi veloitamme Instagramin perimän mainosbudjetin. Määrän saat valita itse.

Instagram mainonnan budjetti riippuu siitä mitä ja paljonko haluat saavuttaa. Normaali budjetti on noin 300 € – 2000 €/kk. Me ohjeistamme asiakkaamme löytämään oikean budjetin.

Instagram markkinoinnin mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Parhaat kampanjamme ovat kasvattaneet asiakkaamme liikevaihtoa yli 100 000 eurolla markkinoinnin kulujen ollessa alle 10 000 €.

Eniten aikaa Instagramissa viettää noin 18-30 vuotiaat ihmiset ja toiseksi suurin kohderyhmä on tätä vanhemmat ihmiset. Joten Instagram on mainoskanavana erittäin pätevä ja suosittu yritysten keskuudessa, koska kohderyhmä on suotuisa millä tahansa toimialalla.

On tärkeää suunnitella räätälöity mainos joka herättää huomion ja tavoittaa oikean kohderyhmän. Instagramissa niin kuin kaikissa muissakin kanavissa pitää erottua joukosta, herättää huomio ja olla mielenkiintoinen. 

Älä huoli, me suunnittelemme mainoskampanjasi alusta loppuun asti ja saamme Instagramin tuottamaan takuulla myös sinun kohdallasi.

Orgaaninen näkyvyys tarkoittaa ns. luontaista näkyvyyttä. Orgaanista näkyvyyttä saavutat kun julkaiset tililläsi sisältöä jonka esimerkiksi seuraajasi näkevät.

Maksetulla mainonnalla päätämme kohderyhmän ja mainostettavan materiaalin etukäteen ja sinä maksat erikseen joko klikkauksista tai näyttökerroista.

Orgaaniset postaukset tukevat maksettua mainontaa ja sinun brändiäsi erittäin hyvin.

Instagram on visuaalinen kanava joten siellä toimii sekä kuvamateriaali, että videomateriaali. On tärkeää miettiä kenet haluat tavoittaa, miksi haluat tavoittaa ja millä asialla. Toiseen mainokseen sopii video siinä missä toiseen toimii pelkkä kuvamateriaali loistavasti. 

Tärkeintä kuitenkin on se, että ylipäätänsä on kuva- tai videomateriaalia. Me autamme valitsemaan visuaalisen materiaalin oikeaoppisesti.

99% tapauksista mainoksen viesti ja ylipäätänsä keihäänkärki on ollut hukassa. Erittäin suositussa Instagramissa on kohderyhmää laidasta laitaan ja markkinointi kyseisellä alustalla toimii käytännössä millä tahansa toimialalla.

Mikäli sinun edelliset mainoskampanjat ovat menneet pieleen – on aika lunastaa lupaukset ja tehdä tulosta. Jätä yhteydenottopyyyntö ja kääritään hihat!

Referenssit puhuvat puolestamme. Teemme Instagram markkinointia yli 50 asiakkaalle ja saavutamme tuloksia käytännössä joka hetki. Tiimimme koostuu alan parhaimmista ammattilaisista. Tiimistä löytyy huippuosaajat mm. copywritereista, graafisista suunnittelijoista sekä teknisen puolen osaajista.

Tuloksia on tiedossa takuulla.

Haluatko aloittaa Instagram markkinoinnin?

Tällä hetkellä otamme uusia asiakkaita Instagram markkinointiin.

Jätä yhteystietosi ja vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.