Tuloksekasta Instagram markkinointia

Instagram markkinoinnin kilpailu kasvaa jatkuvasti ja kilpailun myötä on tärkeää tehdä mainoksista vetovoimaisia, koukuttavia ja massasta erottautuvia.

Instagram sovellus on luotu viihdyttämään käyttäjää ja mainostajan roolissa käyttäjän huomiota ei yksinkertaisesti saa kaapattua tylsillä tai mitään sanomattomilla mainoksilla.

Ammattitaitoinen markkinointitiimimme luo visuaalisesti ihastuttavat mainokset ja copywriterimme kirjoittaa myyvän tekstin jotta juuri sinun palvelusi erottuu satojen muiden mainosten joukosta.

Olemme parantaneet asiakkaidemme tuottoa omalle sijoitukselle yli 50% paremmaksi kuin edelliset mainoskampanjat ennen meitä.

Instagram markkinoinnin ABC

Yli kolme miljoonaa asiakasta tavoitettavanasi – pelkästään Suomessa. Tämä tarkoittaa sitä, että markkinoimalla Instagramissa voit tavoittaa käytännössä jokaisen kohderyhmän. Tästä syystä Instagram on ollut jo vuosia yksi suosituimpia digimarkkinoinnin kanavia. Oikein tehtynä se nostaa brändisi ja myynnin kohti taivasta.

Kohdennus työkalu

Metan tarjoama kohdennus työkalu on mainio ja voit kohdentaa mainoksesi juuri sille kohderyhmälle mille haluat.

Kattava data

Mainostus ei saa olla hakuammuntaa. Keräämme kattavan datan mm. markkinoinnin tuloksista ja näyttökerroista.

Erottautuminen massasta

Nykypäivän markkinointi on äärimmäisen kilpailtua ja näin ollen mainosten pitää erottautua ja kaapata näkijän huomio.

Myyvä teksti

Visuaalisuuden lisäksi tiimimme luo mainosmateriaalin tueksi myyvän tekstin jolla ohjaamme kävijän toteuttamaan halutun toimenpiteen esimerkiksi verkkokaupasta oston jne.

Visuaalisuus

Instagram on kuvien ja videoiden kanava. On tärkeää sopeutua kanavan vaatimuksiin ja panostaa visuaalisuuteen. Suunnittelemme ja luomme puolestasi valmiit mainosmateriaalit.

Edulliset klikkaushinnat

Vuosien varrella toki Instagram markkinoinnin hinta on noussut, mutta ammattitaitoisilla ja vetovoimaisilla mainoksilla klikkihinnat on mahdollista saada hyvinkin matalaksi.

Markkinoinnista investointi, ei kuluerä

Emme ole mainostoimisto joka vain pyörittää mainoksia puolestasi. Olemme mainostoimisto joka suunnittelee ja toteuttaa kokonaisvaltaisesti myyntiprosessin jolla asiakas saadaan ostamaan. 

Omaamme vuosien kokemuksen Instagram ja Facebook markkinoinnista ja tiedämme mikä toimii ja mikä ei. Rakennamme eri mainoskampanjat ja ohjaamme asiakkaat alustalta myynnin kasvuun ohjatulle laskeutumissivustolle. Varmistamme, että mainoksen näkee oikea kohderyhmä ja sen, että osto tapahtuu sivustollasi.

Tavoita oikeat asiakkaat Instagramista

Instagram tarjoaa erittäin hyvän mainostyökalun jolla voit määrittää sinun mainoksille sopivan kohderyhmän. Kohderyhmän määrityksen lisäksi voit asettaa itsellesi sopivan mainosbudjetin, näyttötiheyden, paikkakunnan, kohderyhmän kielen jne. Eli Facebookin kautta saat mainoksesi pongahtamaan juuri niiden asiakkaiden silmille kenelle haluatkin. 

Parhaiten Facebookissa markkinointi toimii yrityksille jotka haluavat tavoittaa noin 20-40v kohderyhmää.

Mikäli mainosbudjettisi ei ole erityisen rajattu niin se kannattaa pitää ns. lisäkanavana, koska kanavaa käyttää myös varttuneemmat ihmiset.

Mietityttääkö Instagram markkinointi?

Olemme tehneet maksullista Facebook markkinointia yli 50 asiakkaalle ja omaamme vuosien kokemuksen tuloksekkaasta markkinoinnista. 

Instagramia käyttää eniten ikäryhmä 20-40v ja paikkakunnasta riippumatta voit tavoittaa sieltä lähes mitä tahansa kohderyhmää. Suomessa Facebookilla on noin 3 miljoonaa käyttäjää.

Facebook markkinoinnin hinta vaihtelee riippuen mainoskampanjoiden määrästä, tuotteesta/palvelusta ja siitä kuinka paljon haluat saavuttaa tuloksia. Markkinointiboosti veloittaa sinulta palvelumaksun jolla luomme vetovoimaiset ja ammattimaiset mainokset. Tämän lisäksi veloitamme Facebookin perimän mainosbudjetin. Määrän saat valita itse.

Instagram mainonnan budjetti riippuu siitä mitä ja paljonko haluat saavuttaa. Normaali budjetti on noin 300 € – 2000 €/kk. Me ohjeistamme asiakkaamme löytämään oikean budjetin.

Instagram markkinoinnin mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Parhaat kampanjamme ovat kasvattaneet asiakkaamme liikevaihtoa yli 100 000 eurolla markkinoinnin kulujen ollessa alle 10 000 €.

Haluatko aloittaa Instagram markkinoinnin?

Tällä hetkellä otamme uusia asiakkaita Instagram markkinointiin.

Jätä yhteystietosi ja vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.