Juha-Matti Uusitalo

Juha-Matti Uusitalo

Morjesta!
Tässä esittäytyy 27-vuotias myynnin ja markkinoinnin moniosaaja Espoosta. Alkutaipaleet työelämään sain jo 13-vuotiaana natiaisena, kun jaoin mainoksia ympäri pk-seutua ja siitä lähti liikkeelle työtäpelkäämätön asenteeni rakentaessa omaa polkuani. Rakennustyömaan, raskaankalustonhuollon, kiinteistöhuollon ja armeijan jälkeen kohti myyntiuraani, joissa olen toiminut erilaisissa tehtävissä vuodesta 2017. 
Markkinointiboostilla olen ollut mukana aivan firman perustamisesta asti. Oma sloganini on, että jos jotain ei osata se opetellaan. Mitä olen elämässä olen oppinut, niin ainakin sen, että ei ole olemassa sellaista ongelmaa, mitä ei voisi ratkaista ja sentakia kollegani kutsuvat minua ratkaisumyyjä tittelillä. 
Otathan yhteyttä minuun matalalla kynnyksellä, jos haluat löytää ratkaisun liiketoimintasi ongelmiin, niin käydään ne kimpassa läpi ja etsitään ongelmille ratkaisu.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.