Kotisivut yritykselle yli 200 projektin kokemuksella

Kotisivut ovat yritykselle nykypäivänä entistä tärkeämmät – niin asiakashankinnassa kuin liiketoiminnan tukemisessa. Yrityksen kotisivujen tulee tuoda potentiaaliselle asiakkaalle tarvittava informaatio ostopäätöksen tekemiseen jonka takia vaatimattomat ja tyhjät sivut eivät riitä. 

Kotisivut ovat tärkein myyjäsi, muista se!

Riittävän informaation lisäksi kotisivun tulee rakentaa luottamusta ja ammattitaitoa jonka avulla asiakas valitsee juuri teidät kilpailijoiden joukosta. Nämä kulmakivet yhdistettynä näyttäviin ja responsiivisiin kotisivuihin tuo suurimmat tulokset.

Toteuttamamme kotisivuprojektit ovat nostaneet asiakkaan konversiomäärää keskimäärin yli 30% verrattuna vanhoihin kotisivuihin.

Laadukkaat kotisivut eivät koostu vain hienoista WordPress palikoista...

Markkinointiboostin tekemät verkkosivut tukee yrityksesi brändiä ja toimii liiketoimintasi tukena palvellen teidän asiakkaita.

Kun verkkosivut palvelevat sinun asiakkaitasi helpottaa se myös teidän päivittäistä arkea, sillä asiakkaita tulee tehokkaammin minkä ansioista yrittäjänä voit keskittyä päivittäiseen toimintaan ja sen kehittämiseen. Myös asiakkaasi kiittävät kun ostaminen ja selailu on selkeää sekä vaivatonta.

Visuaalisesti näyttävä

Luomme yrityksellesi premium ilmeen joka välittyy takuulla jo ensisilmäyksellä.

Brändin mukainen

Vahvista yrityksesi brändiä ja tunnettavuutta selkeästi esille tuodulla brändillä ja huippu-upeilla kotisivuilla.

Liiketoimintaa tukeva

Varmistamme, että kotisivusi palvelevat yritystäsi 24/7 ja auttaa teitä pääsemään tavoitteisiin.

Mobiilioptimoitu

Kotisivuasi käytetään kaikilla laitteilla joten rakennamme kotisivusi toimivaksi puhelimelle, tietokoneelle sekä muille laitteille.

Google optimoitu

Huolehdimme siitä että kotisivusi soveltuvat Googlen algoritmeihin ja on teknisesti oikeaoppisesti rakennettu sekä käytettävyydeltään huippunopea.

Vetovoimainen viestintä

Tekstien merkitys lopputuloksessa on suuri. Informaatio tulee tuoda ilmi selkeästi ja olla mukaansa tempaava.

Responsiiviset kotisivut jotka löytyvät hakukoneesta

Mobiiliversio yrityksen kotisivuista on nykypäivänä jopa tärkeämpi kuin tietokone ja siksi rakennamme jokaisen verkkosivun responsiiviseksi toimimaan jokaisella laitteella.

Mobiililaitteiden rooli jokapäiväisessä elämässä on suuri ja niiden merkitys kasvaa koko ajan sovellusten sekä tekniikan kehittyessä. Tämä tarkoittaa sitä että menestyvän yrityksen tulee mukautua muuttuvan maailman tarpeisiin.

Mobiiliversio sivustoista on myös hakukoneoptimoinnissa oleellinen osa ja se vaikuttaa löydettävyyteen Googlessa. Google ilmoitti 2016 muokkaavansa algoritmit siten että ne priorisoivat hakukoneessa mobiilioptimoituja verkkosivuja. 

Tämän takia muutimme jo ajoissa lähestymistapaa verkkosivujen rakentamisessa jotta saisimme asiakkaillemme parhaimmat tulokset hakukoneessa.

Kävijän vangitseva kotisivu​

Kun verkkosivut ovat optimoitu kuntoon puhelimelle on seuraavaksi tärkeää panostaa sivujen ensivaikutelmaan, niin visuaalisesti kuin viestinnällisesti.

Mikäli sivut eivät palvele vierailijaa niin he tutkimuksien mukaan poistuvat ensimmäisten sekuntien aikana (Hyttinen 2022 s.7).

Onko yrityksesi verkkosivuilla paljon vierailijoita, mutta tämä ei näy kuitenkaan kasvavana asiakasvirtana? Siinä tapauksessa verkkosivuillasi on korjattavaa.

Yleisin asia jota kuulemme asiakkaamme suusta on: “Minulle riittää, että kotisivut ovat olemassa” – Ei muuten riitä, päin vastoin. Kotisivujen merkitys on kasvanut entisestään.

Verkkosivujen on oltava ulkoisesti sekä teknisesti toimivat, muutoin nämä aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä yritykselle (M. Heikkilä. 2015). 

Kun asiakkaallasi on tarve yrityksesi palveluille mutta verkkosivusi ovat epäselvät, hitaat tai vaikeasti käytettävät, niin asiakas turhautuu ja joko jättää valituksen tai poistuu sivuilta ja mainostaa niitä muille huonossa valossa.

Kotisivut liiketoiminnan tueksi

Markkinointiboostin missio on tuoda yrityksellesi mahdollisimman paljon asiakkaita. Tämä vaatii syventymista jokaisen asiakkaan liiketoimintaan ja kehittämään ymmärrystä yrityksen toimialan asiakkaista ja heidän tarpeista. Verkkosivun kuuluu palvella asiakkaitasi ja tukea liiketoimintaasi.

Lähes jokaisen eri toimialan verkkosivun rakenne, tiedon jäsentely, toimintakehoitteiden- ja kuvien merkitys sekä asettelu on täysin erilainen. Yrityksen tehtävä on ratkaista asiakkaan ongelma ja verkkosivun tehtävä on tehdä tämä yrityksen puolesta kun asiakas on vielä tiedonhaku vaiheessa.

Yleisimmät lisäpalvelut kotisivu-uudistuksen yhteydessä: Facebook markkinointi, Instagram markkinointi, TikTok markkinointi ja brändisuunnittelu.

Mikäli taas kaipaat lisää liidejä kotisivuillesi, on oikea palvelu liidinhankinta.

Kotisivualustaksi kannattaa valita alusta joka tukee uusinta teknologiaa ja on helppokäyttöinen. Käyttämämme WordPress mahdollistaa helpot muokkaukset ja lisäosien lisäämisen. Tämän lisäksi WordPress tarjoaa tutkitusti turvallisen tietoturvan.

Suosittelemme lähes poikkeuksetta alustaksi WordPressiä. WordPressiin on jokaisen käyttäjän helppo tehdä kevyet muokkaukset esimerkiksi teksteihin tai aukioloaikoihin. Tiimimme auttaa raskaammissa muutostöissä.

Hyvät kotisivut ovat luotu käyttäjää eikä yritystä varten. Eli hyvä kotisivu on visuaalisesti silmää miellyttävä, tekstit jäsennelty ja helposti luettavissa. Tämän lisäksi sivuston tulee olla teknisesti nopea ja sujuvakäyttöinen. 
Näiden lisäksi hyvä kotisivu konvertoi eli tuottaa liidejä.

Kotisivun hinta vaihtelee vaatimustasosta riippuen. Kevyt käyntikorttisivu maksaa noin 1500-2000€, myyntiin suunniteltu kotisivu +3500 € ja teknisesti vaativa sivusto +5000 €.

Mikäli sinua kiinnostaa kotisivujen hinta, voit pyytää kotisivutarjouksen meiltä ilman sitoutumista ostoon.

Brändin huomiointi kotisivulla on kaiken A ja O. Kun rakennamme yritykselle uudet kotisivut otamme aina huomioon teidän nykyisen brändin ja rakennamme sivuston mukaillen teidän toiveita.

Mikäli nykyinen brändi-ilme on parhaat päivänsä nähnyt, älä huoli kerromme siitä kyllä. Lisäpalveluna kotisivu-uudistukselle voit hankkia brändisuunnittelun.

Kotisivut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Rakennamme kotisivut WordPressillä hyödyntäen Elementor työkalua ja jokainen sivusto rakennetaan kustomoiduksi asiakkaan tarpeiden mukaan.

Teknisesti sivustolle voidaan rakentaa käytännössä mitä haluat olipa toiveesi sitten visuaalinen tai koodausta vaativa.

Markkinointiboostin tiimi koostuu alan kovimmista ammattilaisista ja kotisivujen hinta on laatuun nähden edullinen. Edullisimmat kotisivupakettimme on alkaen noin 1500 euroa, ja hintavimmat projektit n.  10 000 euroa.

Kun mietit kotisivujen hinnoittelua niin muista, että rahaa tuottava sekä edustava kotisivu on yrityksellesi edullisempi kuin halpa kotisivu joka ei tuota yhtään euroa takaisin päin.

Asiakas saa aina itse päättää ostamiensa kotisivujen ylläpitäjän. Tarjoamme laajaa kotisivujen ylläpitoa edulliseen 29 €/kk hintaan.

Ylläpito sisältää hosting palvelun, domainin, päivitykset, varmuuskopiot ja kevyet muokkaustyöt. Palvelimena toimii kotimainen Zoner.

Vaihtoehtoisesti voit itse valita haluamasi webhotellin ja hoitaa ylläpidon itse.

Kun tarvitset uudet kotisivut, jätä yhteydenottopyyntö meille. Olemme yhteydessä 24h kuluessa ja kartoitamme sinun tarpeesi jonka jälkeen saat meiltä kotisivutarjouksen. Kotisivutarjous pitää sisällään hinnan, sisällön ja suunnitelman mikä paketti sopii parhaiten sinulle.

Kotisivuprojektit kestävät keskimäärin alusta loppuun toteutettuna noin 2-3 viikkoa. Ennen kotisivuprojektia pidämme noin 1-2h mittaisen suunnittelupalaverin jossa käymme asiakkaan toiveet, tavoitteet ja nykymateriaalin läpi. Mikäli kaikki materiaalit saadaan heti ylös, projekti saadaan valmiiksi viimeistään 2 viikon kuluessa.

Haluatko kotisivut jotka toimivat ja myyvät?

Jätä yhteystietosi ja varataan yhteinen workshop jossa sparraamme sinun kotisivuprojekti läpi. Saat suoraan myös tarjouksen kotisivuista.

Vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Näin hankit kotisivut yritykselle

Miten ja miksi hankkia kotisivut yritykselle?

Kotisivut kannattaa hankkia yritykselle monestakin syystä, mutta suurin syy on se, että hyvä ja oikein rakennettu kotisivu tuottaa yrityksen kassaan rahaa ja huonosti rakennettu sekä kehno kotisivu taas pahimmillaan karkoittaa asiakkaasi kauas. Paha sana kuuluu kauas ja voit olla varma, että huonosti rakennetusta kotisivusta kuulee moni.

Hyvin rakennetut kotisivut yritykselle:

  • Toimivat tietokoneella ja puhelimella
  • Löytyvät hakukoneesta (SEO-optimoitu)
  • On nopeusoptimoitu
  • Pitävät sisällään markkinoinnin työkalut
  • On asiakasystävällinen
  • Sisältää myyvän tekstin
  • Sisältää upean kustomoidun grafiikan
  • Kertoo yrityksellesi ja on informatiivinen asiakkaalle
  • KONVERTOI eli tuottaa sinulle lisää liidejä ja tarjouspyyntöjä

Upeat kotisivut tarvitsevat kävijöitä - näin sen teet

Yli 80% suomalaisista yrityksistä epäonnistuvat suuren kotisivuliikenteen hankkimisessa. Ja vain muutama prosentti yrityksistä onnistuu hankkimaan massiivisen liikenteen kotisivuilleen. Markkinointiboosti pitää huolen siitä, että sinä kuulut yllämainittuun muutamaan prosenttiin.

Volyymi kotisivuille rakennetaan muutamalla tutkitusti toimivammalla tavalla jotka ovat:

Eli kun olet rakentanut upeat kotisivut yrityksellesi, seuraavaksi tärkein tehtävä on markkinoida sitä isosti.

Muista, että kotisivusi on tärkein myyjäsi! 

Sinun tavoite pitää olla hankkia kotisivuille MAKSIMAALINEN volyymi omassa kohderyhmässäsi. Et halua missään tapauksessa, että kilpailijasi kotisivuilla käy enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Lue tärkeimmät artikkelit ennen kuin hankit kotisivut yritykselle

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.