Kotisivut yritykselle yli 200 projektin kokemuksella

Kotisivut ovat yritykselle nykypäivänä entistä tärkeämmät – niin asiakashankinnassa kuin liiketoiminnan tukemisessa. Yrityksen kotisivujen tulee tuoda potentiaaliselle asiakkaalle tarvittava informaatio ostopäätöksen tekemiseen jonka takia vaatimattomat ja tyhjät sivut eivät riitä. 

Kotisivut ovat tärkein myyjäsi, muista se!

Riittävän informaation lisäksi kotisivun tulee rakentaa luottamusta ja ammattitaitoa jonka avulla asiakas valitsee juuri teidät kilpailijoiden joukosta. Nämä kulmakivet yhdistettynä näyttäviin ja responsiivisiin kotisivuihin tuo suurimmat tulokset.

Toteuttamamme kotisivuprojektit ovat nostaneet asiakkaan konversiomäärää keskimäärin yli 30% verrattuna vanhoihin kotisivuihin.

Laadukkaat kotisivut eivät koostu vain hienoista WordPress palikoista...

Markkinointiboostin tekemät verkkosivut tukee yrityksesi brändiä ja toimii liiketoimintasi tukena palvellen teidän asiakkaita.

Kun verkkosivut palvelevat sinun asiakkaitasi helpottaa se myös teidän päivittäistä arkea, sillä asiakkaita tulee tehokkaammin minkä ansioista yrittäjänä voit keskittyä päivittäiseen toimintaan ja sen kehittämiseen. Myös asiakkaasi kiittävät kun ostaminen ja selailu on selkeää sekä vaivatonta.

Visuaalisesti näyttävä

Luomme yrityksellesi premium ilmeen joka välittyy takuulla jo ensisilmäyksellä.

Brändin mukainen

Vahvista yrityksesi brändiä ja tunnettavuutta selkeästi esille tuodulla brändillä ja huippu-upeilla kotisivuilla.

Liiketoimintaa tukeva

Varmistamme, että kotisivusi palvelevat yritystäsi 24/7 ja auttaa teitä pääsemään tavoitteisiin.

Mobiilioptimoitu

Kotisivuasi käytetään kaikilla laitteilla joten rakennamme kotisivusi toimivaksi puhelimelle, tietokoneelle sekä muille laitteille.

Google optimoitu

Huolehdimme siitä että kotisivusi soveltuvat Googlen algoritmeihin ja on teknisesti oikeaoppisesti rakennettu sekä käytettävyydeltään huippunopea.

Vetovoimainen viestintä

Tekstien merkitys lopputuloksessa on suuri. Informaatio tulee tuoda ilmi selkeästi ja olla mukaansa tempaava.

Responsiiviset kotisivut

Mobiiliversio yrityksen kotisivuista on nykypäivänä jopa tärkeämpi kuin tietokone ja siksi rakennamme jokaisen verkkosivun responsiiviseksi toimimaan jokaisella laitteella.

Mobiililaitteiden rooli jokapäiväisessä elämässä on suuri ja niiden merkitys kasvaa koko ajan sovellusten sekä tekniikan kehittyessä. Tämä tarkoittaa sitä että menestyvän yrityksen tulee mukautua muuttuvan maailman tarpeisiin.

Mobiiliversio sivustoista on myös hakukoneoptimoinnissa oleellinen osa ja se vaikuttaa löydettävyyteen Googlessa. Google ilmoitti 2016 muokkaavansa algoritmit siten että ne priorisoivat hakukoneessa mobiilioptimoituja verkkosivuja. 

Tämän takia muutimme jo ajoissa lähestymistapaa verkkosivujen rakentamisessa jotta saisimme asiakkaillemme parhaimmat tulokset hakukoneessa.

Kävijän vangitseva kotisivu

Kun verkkosivut ovat optimoitu kuntoon puhelimelle on seuraavaksi tärkeää panostaa sivujen ensivaikutelmaan, niin visuaalisesti kuin viestinnällisesti.

Mikäli sivut eivät palvele vierailijaa niin he tutkimuksien mukaan poistuvat ensimmäisten sekuntien aikana (Hyttinen 2022 s.7).

Onko yrityksesi verkkosivuilla paljon vierailijoita, mutta tämä ei näy kuitenkaan kasvavana asiakasvirtana? Siinä tapauksessa verkkosivuillasi on korjattavaa.

Yleisin asia jota kuulemme asiakkaamme suusta on: “Minulle riittää, että kotisivut ovat olemassa” – Ei muuten riitä, päin vastoin. Kotisivujen merkitys on kasvanut entisestään.

Verkkosivujen on oltava ulkoisesti sekä teknisesti toimivat, muutoin nämä aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä yritykselle (M. Heikkilä. 2015). 

Kun asiakkaallasi on tarve yrityksesi palveluille mutta verkkosivusi ovat epäselvät, hitaat tai vaikeasti käytettävät, niin asiakas turhautuu ja joko jättää valituksen tai poistuu sivuilta ja mainostaa niitä muille huonossa valossa.

Kotisivut liiketoiminnan tueksi

Markkinointiboostin missio on tuoda yrityksellesi mahdollisimman paljon asiakkaita. Tämä vaatii syventymista jokaisen asiakkaan liiketoimintaan ja kehittämään ymmärrystä yrityksen toimialan asiakkaista ja heidän tarpeista. Verkkosivun kuuluu palvella asiakkaitasi ja tukea liiketoimintaasi.

Lähes jokaisen eri toimialan verkkosivun rakenne, tiedon jäsentely, toimintakehoitteiden- ja kuvien merkitys sekä asettelu on täysin erilainen. Yrityksen tehtävä on ratkaista asiakkaan ongelma ja verkkosivun tehtävä on tehdä tämä yrityksen puolesta kun asiakas on vielä tiedonhaku vaiheessa.

Yleisimmät lisäpalvelut kotisivu-uudistuksen yhteydessä: Facebook markkinointi, Instagram markkinointi, TikTok markkinointi ja brändisuunnittelu.

Kotisivualustaksi kannattaa valita alusta joka tukee uusinta teknologiaa ja on helppokäyttöinen. Käyttämämme WordPress mahdollistaa helpot muokkaukset ja lisäosien lisäämisen.

Suosittelemme lähes poikkeuksetta alustaksi WordPressiä. WordPressiin on jokaisen käyttäjän helppo tehdä kevyet muokkaukset esimerkiksi teksteihin tai aukioloaikoihin. Tiimimme auttaa raskaammissa muutostöissä.

Hyvät kotisivut on luotu käyttäjää eikä yritystä varten. Eli hyvä kotisivu on visuaalisesti silmää miellyttävä, tekstit jäsennelty ja helposti luettavissa. Tämän lisäksi sivuston tulee olla teknisesti nopea ja sujuvakäyttöinen.

Kotisivun hinta vaihtelee vaatimustasosta riippuen. Kevyt käyntikorttisivu maksaa noin 1500-2000€, myyntiin suunniteltu kotisivu +3500 € ja teknisesti vaativa sivusto +5000 €.

Mikäli sinua kiinnostaa kotisivun hinta, voit pyytää kotisivutarjouksen meiltä ilman sitoutumista ostoon.

Brändin huomiointi kotisivulla on kaiken A ja O. Kun rakennamme yritykselle uudet kotisivut otamme aina huomioon teidän nykyisen brändin ja rakenamme sivuston mukaillen teidän toiveita.

Mikäli nykyinen brändi-ilme on parhaat päivänsä nähnyt, älä huoli kerromme siitä kyllä. Lisäpalveluna voit hankkia brändisuunnittelun.

Kotisivut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Rakennamme kotisivut WordPressillä hyödyntäen Elementor työkalua ja jokainen sivusto rakennetaan customoiduksi asiakkaan tarpeiden mukaan.

Teknisesti sivustolle voidaan rakentaa käytännössä mitä haluat olipa toiveesi sitten visuaalinen tai koodausta vaativa.

Markkinointiboostin tiimi koostuu alan kovimmista ammattilaisista ja kotisivujen hinta on laatuun nähden hyvin edullinen. Edullisimmat kotisivupakettimme on alkaen noin 1500 euroa, ja hintavimmat projektit noin 15 000 euroa.

Kun mietit kotisivujen hinnoittelua niin muista, että rahaa tuottava sekä edustava kotisivu on yrityksellesi edullisempi kuin halpa ja ei mitään tuottava.

Asiakas saa aina itse päättää ostamiensa kotisivujen ylläpitäjän. Tarjoamme laajaa kotisivujen ylläpitoa edulliseen 29€/kk hintaan.

Ylläpito sisältää hosting palvelun, domainin, päivitykset, varmuuskopiot ja kevyet muokkaustyöt. Palvelimena toimii kotimainen Zoner.

Vaihtoehtoisesti voit itse valita haluamasi webhotellin ja hoitaa ylläpidon itse.

Kun tarvitset uudet kotisivut, jätä yhteydenottopyyntö meille. Olemme yhteydessä 24h kuluessa ja kartoitamme sinun tarpeesi jonka jälkeen saat meiltä kotisivutarjouksen. Kotisivutarjous pitää sisällään hinnan, sisällön ja suunnitelman mikä paketti sopii parhaiten sinulle.

Kotisivuprojektit kestävät keskimäärin alusta loppuun toteutettuna noin 2-3 viikkoa. Ennen kotisivuprojektia pidämme noin 1-2h mittaisen suunnittelupalaverin jossa käymme asiakkaan toiveet, tavoitteet ja nykymateriaalin läpi. Mikäli kaikki materiaalit saadaan heti ylös, projekti saadaan valmiiksi viimeistään 2 viikon kuluessa.

Haluatko kotisivut jotka toimivat ja myyvät?

Hyvät kotisivut kuuluvat kaikille, joten jätä yhteystietosi ja vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.