Asiakashankintaan luodut kotisivut

Kotisivujen rooli on nykypäivänä jatkuvasti tärkeämpi – niin asiakashankinnassa kuin liiketoiminnan tukemisessa. Kotisivujen tulee tuoda potentiaaliselle asiakkaalle tarvittava informaatio ostopäätöksen tekemiseen jonka takia vaatimattomat ja tyhjät sivut eivät riitä. 

Riittävän informaation lisäksi kotisivun tulee rakentaa luottamusta ja ammattitaitoa jonka avulla asiakas valitsee juuri teidät kilpailijoiden joukosta. Nämä kulmakivet yhdistettynä näyttäviin ja puhelimella helposti käytettäviin verkkosivuihin tuo suurimmat tulokset.

Tekemämme projektit ovat keskimäärin nostaneet asiakkaan konversiomäärää yli 30% verrattuna vanhoihin kotisivuihin.

Laadukkaat kotisivut eivät koostu vain hienoista WordPress palikoista...

Markkinointiboostin tekemät verkkosivut tukee yrityksesi brändiä ja toimii liiketoimintasi tukena palvellen teidän asiakkaita.

Kun verkkosivut palvelevat sinun asiakkaitasi niin se helpottaa myös teidän päivittäistä arkea, sillä asiakkaita tulee tehokkaammin minkä ansioista yrittäjänä voit keskittyä päivittäiseen toimintaan ja sen kehittämiseen. Myös asiakkaasi kiittävät kun ostaminen ja selailu on selkeää sekä vaivatonta.

Visuaalisesti näyttävä

Luomme yrityksellesi premium ilme joka välittyy ensisilmäyksellä.

Brändin mukainen

Vahvista yrityksesi brändiä ja tunnettavuutta selkeästi esille tuodulla brändillä.

Liiketoimintaa tukeva

Varmistamme, että kotisivusi palvelevat yritystäsi 24/7 ja auttaa teitä pääsemään tavoitteisiin.

Mobiilioptimoitu

Rakennamme kotisivusi toimivaksi puhelimelle sekä muille laitteille.

Google optimoitu

Huolehdimme siitä että kotisivusi soveltuvat Googlen algoritmeihin ja on teknisesti nopea.

Vetovoimainen viestintä

Tekstien merkitys lopputuloksessa on suuri. Informaatio tulee tuoda ilmi selkeästi ja olla mukaansatempaava.

Kotisivut mobiililaitteelle

Mobiiliversio yrityksen kotisivuista on nykypäivänä tärkeämpi kuin tietokone ja siksi rakennamme verkkosivut ensin puhelimelle omana kokonaisuutenaan.

Mobiililaitteella verkkosivujen käyttäminen on erilaista kuin pöytäkoneella jonka vuoksi tietokoneelle rakennetut verkkosivut eivät palvele yrityksesi asiakkaita. (Hyttinen 2022 s.6) Mobiililaitteiden rooli jokapäiväisessä elämässä on suuri ja niiden merkitys kasvaa koko ajan sovellusten ja tekniikan kehittyessä. Tämä tarkoittaa sitä että menestyvän yrityksen tulee mukautua muuttuvan maailman tarpeisiin.


Mobiiliversio sivustoista on hakukoneoptimoinnissa oleellinen osa ja se vaikuttaa löydettävyyteen. Google ilmoitti 2016 että he muokkaavat algoritmit siten että ne priorisoivat hakukoneessa mobiilioptimoituja verkkosivuja. Tämän takia muutimme jo ajoissa lähestymistapaa verkkosivujen rakentamisessa jotta saisimme asiakkaillemme parhaimmat tulokset hakukoneessa.

Kävijän vangitseva kotisivu

Kun verkkosivut ovat optimoitu kuntoon puhelimelle on seuraavaksi tärkeää panostaa sivujen ensivaikutelmaan, niin visuaalisesti kuin viestinnällisesti.

Mikäli sivut eivät palvele vierailijaa niin he tutkimuksien mukaan poistuvat ensimmäisten sekuntien aikana (Hyttinen 2022 s.7).

Onko yrityksesi verkkosivuilla on paljon vierailijoita, mutta tämä ei näy kuitenkaan kasvavana asiakasvirtana? Siinä tapauksessa verkkosivuillasi on korjattavaa.

Meidän palveluita hakevat asiakkaat usein kertovat että tärkeintä on se että kotisivut ovat olemassa, mutta nykypäivänä se ei enään riitä, päinvastoin.

Verkkosivujen on oltava ulkoisesti sekä teknisesti toimivat, muuten nämä aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä yritykselle(M. Heikkilä. 2015). Kun asiakkaallasi on tarve yrityksesi palveluille mutta verkkosivusi ovat epäselvät, hitaat tai vaikeasti käytettävät, niin asiakas turhautuu ja joko jättää valituksen tai poistuu sivuilta ja mainostaa niitä muille huonossa valossa.

Kotisivut liiketoimintasi tueksi

Markkinointiboostin missio on tuoda yrityksellesi mahdollisimman paljon asiakkaita. Tämä vaatii syventymista jokaisen asiakkaan liiketoimintaan ja kehittämään ymmärrystä yrityksen toimialan asiakkaista ja heidän tarpeista. Verkkosivun kuuluu palvella asiakkaitasi ja tukea liiketoimintaasi. Lähes jokaisen eri toimialan verkkosivun rakenne, tiedon jäsentely, kehotteiden- ja kuvien merkitys ja asettelu on täysin erilainen. Yrityksen tehtävä on ratkaista asiakkaan ongelma ja verkkosivun tehtävä on tehdä tämä yrityksen puolesta kun asiakas on vielä prospektointi vaiheessa.

Kotisivualustaksi kannattaa valita alusta joka tukee uusinta teknologiaa ja on helppokäyttöinen. Käyttämämme WordPress mahdollistaa helpot muokkaukset ja lisäosien lisäämisen.

Suosittelemme lähes poikkeuksetta alustaksi WordPressiä. WordPressiin on jokaisen käyttäjän helppo tehdä kevyet muokkaukset esimerkiksi teksteihin tai aukioloaikoihin. Tiimimme auttaa raskaammissa muutostöissä.

Hyvät kotisivut on luotu käyttäjää eikä yritystä varten. Eli hyvä kotisivu on visuaalisesti silmää miellyttävä, tekstit jäsennelty ja helposti luettavissa. Tämän lisäksi sivuston tulee olla teknisesti nopea ja sujuvakäyttöinen.

Kotisivun hinta vaihtelee vaatimustasosta riippuen. Kevyt käyntikorttisivu maksaa noin 1500-2000€, myyntiin suunniteltu kotisivu 2500 € – 8 000 € ja teknisesti vaativa sivusto +5000 €.

Mikäli sinua kiinnostaa kotisivun hinta, voit pyytää kotisivutarjouksen meiltä ilman sitoutumista ostoon.

Haluatko kotisivut jotka toimivat ja myyvät?

Jätä yhteystietosi ja vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.