Laskeutumissivu markkinoinnin tueksi ja kasvun välineeksi

Laskeutumissivu on alasivu jonka tarkoitus on myydä tuotteesi tai palvelusi mahdollisimman tehokkaasti sivustolla vieraileville kävijöille.

Laskeutumissivua hyödyntämällä käännät mainoksien klikkaajat tehokkaammin ostaviksi asiakkaiksi, eli tuot lisäarvoa valmiiksi voimassaolevaan mainoskampanjaasi ja kasvatat liikevaihtoasi.

Kun rakennat toimivaa digimyyntikoneistoa, ländäri ei ole vaihtoehto vaan edellytys tuloksekkaalle markkinointikampanjalle.

Laskeutumissivu joka on rakennettu erikseen yksittäisen tuotteen tai palvelun markkinointia varten on nostanut asiakkaidemme konversiota yli 70%.

Landing page edellytyksenä tehokkaaseen markkinointiin

Laskeutumissivu, landing page tai länderi. Nämä kaikki tarkoittavat samaa asiaa. 

Käytännössä se on erillinen sivu minne yrityksesi mainoksia klikkaavat asiakkaat ohjataan. Sivun tarkoituksena on tiivistää mainostetun tuotteen/palvelun ominaisuudet ytimekkäälle, informatiiviselle ja myyvälle alasivulle. Ultimaattinen tavoite on saada asiakas ostamaan tuote/palvelu tehokkaammin kuin mitä se tapahtuisi vain esittelemällä sitä latteasti omilla verkkosivuilla muiden palveluiden ohessa.

 

Laskeutumissivut eroavat verkkosivuista siten että niiden ensisijainen tehtävä on mainostaa pelkästään valikoituja tuotteita ja mahdollisimman laajasti. Ländärit voidaan optimoida löytymään myös Googlesta ja yleensä sinne ohjataan liikennettä maksetun mainonnan avulla. Useimmiten länderin tehokkuutta parannetaan siten, että siihen on liitetty jokin rajoitetulla aikataululla napattava tarjous jolla aktivoidaan asiakasta tekemään ostopäätös

Tehostaa markkinointia

Markkinointikampanjat joissa ohjataan kävijät myyntiin suunnitellulle laskeutumissivulle ovat tutkitusti reilusti tuottoisampia.

Voi kohdistaa tietylle tuotteelle

Fakta on se, että mikäli asiakas etsii ratkaisua ongelmaansa niin on turhaa sotkea asiakkaan keskittymistä muilla palveluilla. Kohdista laskeutumissivusi tarkoin valitulle tuotteelle jolloin asiakkaan on helppo tehdä ostopäätös.

Voi kohdistaa tietylle kohderyhmälle

Laskeutumissivulle on tietysti pääsy kaikilla ihmisillä, mutta markkinointi kohdennetaan aina vain relevantille ja valitulle kohderyhmälle. On turhaa hankkia väärää kohderyhmää laskeutumissivulle ja ihmetellä miksei kassa kilise.

Data

Landing pagelle rakennetaan aina mahdollisimman kattava tietopaketti myytävästä tuotteesta/palvelusta ja nykyajan työkaluilla voimme seurata mikä teksti/muu materiaali saa asiakkaan lompakon auki parhaiten.

Säästää aikaa

Tutkitusti hyvin rakennettu ja informatiivinen landing page säästää yrityksen aikaa ja resursseja. Mitä enemmän tarjoat informaatiota ennen kaupan syntymistä, sitä vähemmän asiakkaalle jää kysyttävää sinulta.

Ei jatkuvia kuukausikuluja

Kun rakennetaan kerralla hyvä landing page niin se on käytössäsi aina. Toki hyvää landing pagea kuuluu optimoida matkan varrella, mutta itse sivusta et maksa jatkuvaa kuukausikulua pois lukien markkinoinnin kulut.

Miksi laskeutumissivu on niin tehokas?

Tutkimuksissa ollaan todettu että liian monen vaihtoehdon joukosta ihmisen on vaikea tehdä päätöstä, jonka seurauksena saattaa tapahtua niin että mitään ei tule ostettua – verkossa tähän ongelmaan on ratkaisu, arvasit oikein, laskeutumissivu.

Kun voit kohdistaa mainoksen ja erillisen sivun yhtä tuotetta tai palvelua varten niin asiakkaan ainoa päätös on tilata tai olla tilaamatta. Jos asiakas on ollut sen verran kiinnostunut että on klikannut mainosta, niin todennäköisyydet vakuuttaa asiakas yhdellä laadukkaalla ja vakuuttavalla laskeutumis sivulla on suurempi kuin ohjaamalla hänet suoraan verkkosivuille.

Rakenna landing page oikein

Oikein rakennettu länderi ei ole edukseen jos se rakennetaan valmiiseen pohjaan. Jotta laskeutumis sivusta saa suurimman hyödyn irti, se tulisi rakentaa kustomoituna yrityksesi ja markkinointisi tueksi. Tämä tarkoittaa sitä että laskeutumissivun tulee edustaa yrityksesi brändiä niin visuaalisesti kuin viestinnällisesti. 

Mainostetusta tuotteesta tai palvelusta riippuen sivun tiedot ja kuvat on jäsennelty asiakkaalle vetovoimaiseksi koska kaksi samaa laskeutumis sivua ei toimi kahdella eri toimialalla, eikä edes välttämättä saman alan eri tuotteella.

Mietityttääkö miten voisit hyödyntä landing pagea?

Tiedämme miten boostataan markkinointia laskeutumis sivua hyödyntäen, eli syvennymme sinun toimialaasi ja sinun kohderyhmääsi jotta pystymme puhuttelemaan asiakkaalle tehokkaimmalla tavalla. Samalla haluamme ymmärtää teidän yrityksen, jolloin vahvistamme laskeutumis sivulla yrityksen vakuuttavuutta ja tuomme mainoksessa ilmi teidän parhaimmat ominaisuudet. Nämä yhdistämällä myyvään ja houkuttavaan tarjoukseen saadaan parhaimmat tulokset, tässä autamme teitä niin päästään yhdessä asetettuihin tavoitteisiin.

Nämä kaikki tarkoittavat samaa asiaa. Käytännössä se on erillinen sivu minne yrityksesi mainoksia klikkaavat asiakkaat ohjataan. Sivun tarkoituksena on tiivistää mainostetun tuotteen/palvelun ominaisuudet ytimekkäälle, informatiiviselle ja myyvälle sivulle.

Ultimaattinen tavoite on saada asiakas ostamaan tuote/palvelu tehokkaammin kuin mitä se tapahtuisi vain esittelemällä sitä omilla verkkosivuilla. 

Landing page myy tuotteesi/palvelusi sinun puolestasi ja perimmäinen idea on kasvattaa myyntiä, reilusti! Landing page tarjoaa asiakkaalle mahdollisimman paljon informaatiota ja poistaa ostamisen esteet.

Landing pagen hinta vaihtelee 500€-2000€ välillä. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa kampanjaa varten myyntisivun ja asetamme kunkin projektin kohdalla erillisen tavoitteen. Landing page on edullinen tapa moninkertaistaa markkinoinnin tulokset.

Laskeutumissivua voi ja kannattaa hyödyntää jokaisen joka tekee markkinointia. Toimitpa millä toimialalla tahansa niin laskeutumissivu nostaa mainonnan konversiota takuulla.

Laskeutumissivusta saadaan maksimaalinen teho irti suunnittelemalla tarkasti ketä varten ja miksi se rakennetaan. Ländärin pitää etukäteen tiedostaa asiakkaan ongelma ja ratkaista ne sekä aktiivisesti hakea asiakkaalta ns. toimintakehoitetta eli tarjouspyyntöä, työhakemusta jne. 

Landing pagen hinta vaihtelee 500€-2000€ välillä. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa kampanjaa varten myyntisivun ja asetamme kunkin projektin kohdalla erillisen tavoitteen. Landing page on edullinen tapa moninkertaistaa markkinoinnin tulokset.

Laskeutumissivu on perinteinen kotisivuille lisättävä alasivu. Sillä erotuksella, että myyvä laskeutumissivu on täysin kohdennettu yhden palvelun/tuotteen myyntiä varten.

Laskeutumissivuja voi olla niin monta kappaletta kuin on tuotteitakin. Lähtökohtaisesti jokaiselle ns. tärkeälle tuotteelle kannattaa rakentaa oma landing page. Isommissa kokonaisuuksissa voimme hyödyntää samoja pohjia eli et maksa jokaisesti laskeutumissivusta erikseen.

Laskeutumissivun tekeminen kestää päivistä viikkoihin. Riippuen siitä löytyykö teksti- ja kuvamateriaalit jo valmiina. Mikäli kaikki löytyy jo niin teknisesti laskeutumissivun rakentaminen vie alle viikon. Teksteineen noin muutaman viikon.

Landing paget suunnitellaan aina tuottamaan itsensä moninkertaisesti takaisin. Markkinointia voi tehdä ilman erillistä landing pagea, mutta mikäli haluat saada kaiken tuloksen irti niin landing page voi käytännössä viisin kertaistaa tuloksen versus ilman erillistä landing pagea toteutettu mainoskampanja.

Haluatko rakennuttaa landing pagen?

Jätä yhteystietosi ja varataan yhteinen workshop jossa sparraamme sinun landing page tarvetta läpi. Saat suoraan myös tarjouksen landing pagen rakentamisesta.

Vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.