Laskeutumissivulla tehoa markkinointiin

Laskeutumissivun avulla pystyt tuomaan boostia markkinointiin.

Laskeutumissivua hyödyntämällä käännät mainoksien klikkaajat tehokkaammin ostaviksi asiakkaiksi, eli tuot lisäarvoa valmiiksi voimassaolevaan mainoskampanjaasi ja kasvatat liikevaihtoasi.

Laskeutumissivu joka on rakennettu erikseen yksittäisen tuotteen tai palvelun markkinointia varten on nostanut asiakkaidemme konversiota yli 70%.

Landing page edellytyksenä tehokkaaseen markkinointiin

Mikä on laskeutumissivu, landing page tai länderi? Nämä kaikki tarkoittavat samaa asiaa. Käytännössä se on erillinen sivu minne yrityksesi mainoksia klikkaavat asiakkaat ohjataan. Sivun tarkoituksena on tiivistää mainostetun tuotteen/palvelun ominaisuudet ytimekkäälle, informatiiviselle ja myyvälle sivulle. Ultimaattinen tavoite on saada asiakas ostamaan tuote/palvelu tehokkaammin kuin mitä se tapahtuisi vain esittelemällä sitä omilla verkkosivuilla. 

 

Laskeutumissivut eroavat verkkosivuista siten että niiden ensisijainen tehtävä ei ole löytyä Googlesta, vaan tie sinne löytyy mainoksen tai linkin kautta. Useimmiten länderin tehokkuutta parannetaan siten, että siihen on liitetty jokin rajoitetulla aikataululla napattava tarjous jolla aktivoidaan asiakasta tekemään ostopäätös.

Tehostaa markkinointia

Facebookin tarjoama kohdennus työkalu on mainio ja voit kohdentaa mainoksesi juuri sille kohderyhmälle mille haluat.

Voi kohdistaa tietylle tuotteelle

Mainostus ei saa olla hakuammuntaa. Keräämme kattavan datan mm. markkinoinnin tuloksista ja näyttökerroista.

Voi kohdistaa tietylle kohderyhmälle

Nykypäivän markkinointi on äärimmäisen kilpailtua ja näin ollen mainosten pitää erottautua ja kaapata näkijän huomio.

Tehostaa rekrytointia

Facebook markkinoinnissa on tärkeää vakuuttaa asiakas myyvällä tekstillä, jotta voimme ohjata hänet sivustollesi tekemään halutun toimenpiteen. Kirjoitamme myyvän tekstin puolestasi.

Tehostaa liidien keruuta

Facebook markkinoinnin parhaita puolia on se, että voimme hyödyntää myyvän tekstin lisäksi kuvitusta jolla kaappaamme kävijän huomion. Luomme grafiikat alusta loppuun.

Ei jatkuvia kuukausikuluja

Vuosien varrella toki Facebook markkinoinnin hinta on noussut, mutta ammattitaitoisilla ja vetovoimaisilla mainoksilla klikkihinnat on mahdollista saada hyvinkin matalaksi.

Miksi laskeutumissivu on niin tehokas?

Tutkimuksissa ollaan todettu että liian monen vaihtoehdon joukosta ihmisen on vaikea tehdä päätöstä, jonka seurauksena saattaa tapahtua niin että mitään ei tule ostettua – verkossa tähän ongelmaan on ratkaisu, arvasit oikein, laskeutumissivu.

Kun voit kohdistaa mainoksen ja erillisen sivun yhtä tuotetta tai palvelua varten niin asiakkaan ainoa päätös on tilata tai olla tilaamatta. Jos asiakas on ollut sen verran kiinnostunut että on klikannut mainosta, niin todennäköisyydet vakuuttaa asiakas yhdellä laadukkaalla ja vakuuttavalla laskeutumis sivulla on suurempi kuin ohjaamalla hänet suoraan verkkosivuille.

Rakenna landing page oikein

Oikein rakennettu länderi ei ole edukseen jos se rakennetaan valmiiseen pohjaan. Jotta laskeutumis sivusta saa suurimman hyödyn irti, se tulisi rakentaa manuaalisesti yrityksesi ja markkinointisi tueksi. Tämä tarkoittaa sitä että laskeutumis sivun tulee edustaa yrityksesi brändiä niin visuaalisesti kuin viestinnällisesti. 

Mainostetusta tuotteesta tai palvelusta riippuen sivun tiedot ja kuvat on jäsennelty asiakkaalle vetovoimaiseksi koska kaksi samaa laskeutumis sivua ei toimi kahdella eri toimialalla, eikä edes välttämättä saman alan eri tuotteella.

Mietityttääkö miten voisit hyödyntä landing pagea?

Tiedämme miten boostataan markkinointia laskeutumis sivua hyödyntäen, eli syvennymme sinun toimialaasi ja sinun kohderyhmääsi jotta pystymme puhuttelemaan asiakkaalle tehokkaimmalla tavalla. Samalla haluamme ymmärtää teidän yrityksen, jolloin vahvistamme laskeutumis sivulla yrityksen vakuuttavuutta ja tuomme mainoksessa ilmi teidän parhaimmat ominaisuudet. Nämä yhdistämällä myyvään ja houkuttavaan tarjoukseen saadaan parhaimmat tulokset, tässä autamme teitä niin päästään yhdessä asetettuihin tavoitteisiin.

Nämä kaikki tarkoittavat samaa asiaa. Käytännössä se on erillinen sivu minne yrityksesi mainoksia klikkaavat asiakkaat ohjataan. Sivun tarkoituksena on tiivistää mainostetun tuotteen/palvelun ominaisuudet ytimekkäälle, informatiiviselle ja myyvälle sivulle.

Ultimaattinen tavoite on saada asiakas ostamaan tuote/palvelu tehokkaammin kuin mitä se tapahtuisi vain esittelemällä sitä omilla verkkosivuilla. 

Facebook markkinoinnin hinta vaihtelee riippuen mainoskampanjoiden määrästä, tuotteesta/palvelusta ja siitä kuinka paljon haluat saavuttaa tuloksia. Markkinointiboosti veloittaa sinulta palvelumaksun jolla luomme vetovoimaiset ja ammattimaiset mainokset. Tämän lisäksi veloitamme Facebookin perimän mainosbudjetin. Määrän saat valita itse.

Landing pagen hinta vaihtelee 500€-2000€ välillä. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa kampanjaa varten myyntisivun ja asetamme kunkin projektin kohdalla erillisen tavoitteen. Landing page on edullinen tapa moninkertaistaa markkinoinnin tulokset.

Landing paget suunnitellaan aina tuottamaan itsensä moninkertaisesti takaisin. Markkinointia voi tehdä ilman erillistä landing pagea, mutta mikäli haluat saada kaiken tuloksen irti niin landing page voi käytännössä viisin kertaistaa tuloksen versus ilman erillistä landing pagea toteutettu mainoskampanja.

Haluatko rakennuttaa landing pagen?

Jätä yhteystietosi ja vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.