Tee markkinointi suunnitellusti ja erotu tuloksilla​

Missä kanavassa, kuinka paljon, miten ja miksi? Nämä ovat kysymyksiä mihin me annamme vastauksen sinulle. Autamme sinua suunnittelemaan ja rakentamaan strategisen markkinoinnin yrityksellesi.

Mainostaminen on kannattavaa ja tärkeää, mutta hakuammunta ei. Ihminen on ajatteleva ja puhuva otus, joten mikäli onnistut synnyttämään reaktioita oikeissa ihmisissä, oikeassa paikassa niin markkinointisi tuottaa tulosta takuulla.

Olemme kasvattaneet asiakkaidemme nykyisiä markkinoinnin tuloksia noin 50% konsultoimalla miksi, miten ja missä kanavassa markkinointia kannattaa tehdä.

Suunnittele markkinointi huolellisesti ja saavuta tuloksia

Oikein toteutettu markkinointi on osa liiketoimintaa eikä pelkästään oma osasto joka pyörittää mainoksia. Me autamme sinua valitsemaan oikean tyylin, kanavan, tavan ja syyn toteuttaa markkinointia.

Markkinointikanavat

Kaikkien ei kannata mainostaa kaikkialla. Autamme sinua valitsemaan sinun yritykselle parhaat kanavat ja kohdentamaan oikealla kohderyhmälle. Oli se sitten Facebook, Instagram, TikTok tai vaikuttajamarkkinointi niin osaamme auttaa.

Oikea tapa

Kohderyhmän huomion saaminen ja sen oikeanlainen puhuttelu on yli puolet onnistuneet markkinointikampanjasta. Tiedämme mitä ihmiset ajattelee ja autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen tyylin.

Miten markkinoida itse?

Kaikki eivät halua ulkoistaa markkinointia, mutta autamme sinua pääsemään vauhtiin. Miten perustaa mainostilit, miten kohdentaa jne. Tarvittaessa lähdemme liikkeelle perusasioita ja opit ne varmasti.

Oikeat työkalut

Kun käytät oikeita työkaluja niin säästät varmasti aikaa ja hermoja. Olemme tämän alan ammattilaisia ja osaamme luoda sinulle oman “työkalupakin” ja vinkata toimivimmat työkalut esimerkiksi grafiikan tai videon luontiin.

Markkinointi
materiaalit

Autamme sinua luomaan oikeat markkinointimateriaalit niin digi kuin printtipuolelle. Mikäli tarvitset esimerkiksi Facebookin kansikuvan, messuständin tai flyerit. Autamme sinua luomaan materiaalit tai halutessasi teemme sen puolestasi.

Markkinointistrategia

Ennen kuin markkinointi aloitetaan, on tärkeää päättää haluttu lopputulos. Lopputuloksen mukaan autamme sinua rakentamaan markkinointistrategian jota voit lähteä toteuttamaan itsenäisesti tai meidän kanssa.

Markkinoinnista investointi, ei kuluerä

Emme ole mainostoimisto joka vain pyörittää mainoksia puolestasi. Olemme mainostoimisto joka suunnittelee ja toteuttaa kokonaisvaltaisesti myyntiprosessin jolla asiakas saadaan ostamaan. 

Emme pelkästään suunnittele vaan annamme sinulle ihan konkreettista apua miten sinun kannattaa lähteä liikkeelle. Autamme sinua analysoimaan kilpailijoita, oman toimialasi kohderyhmää ja sitä mikä toimii ja mikä ei. 

Markkinointia itse tai ulkoistettuna

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, mutta mikäli haluat hoitaa ja oppia markkinoinnin itsenäisesti niin se kannattaa oppia ammattilaisen kanssa. Tarjoamme sinulle yksittäisiä konsultaatiotunteja tai kuukausittaista apua yrityksesi markkinointiin. Olipa huolenasi sitten mainostilin luonti, mainostyökalun käyttäminen, kuvien editointi, kohderyhmän analysointi tai mikä tahansa muu niin autamme mielellämme.

Kysyttävää markkinoinnista?

Olemme tehneet digimarkkinointia yli 100 asiakkaalle ja omaamme vuosien kokemuksen tuloksekkaasta markkinoinnista. 

Markkinoinnin abc on tunnistaa oma kohderyhmä ja analysoida mikä toimii heille ja mikä ei. Kun kohderyhmä on selvä, pitää selvittää missä kanavissa he viettävät eniten aikaa ja sen jälkeen toteutta heitä kiinnostavaa mainosmateriaalia.

Markkinointikanava on tärkeää valita oikein. Toiselle toimii Facebook markkinointi ja toiselle taas TikTok markkinointi. Oikea markkinointikanava riippuu siitä millä toimialalla olet ja mikä on tärkein kohderyhmäsi. Autamme sinua löytämään oikeat ja toimivimmat kanavat.

Markkinoinnin suunnittelun hinta riippuu siitä mitä kaikkea tarvitset. Yksittäiset konsultaatiotunnit maksavat vain satasia, mutta mikäli yrityksesi kaipaa kokonaisvaltaista markkinoinnin suunnittelua niin räätälöimme hinnan tapauskohtaisesti. Veloittamamme raha tulee takuulla moninkertaisesti takaisin saavutettuina tuloksina.

Asiakkaamme jotka ovat tilanneet meiltä apua markkinointiin ovat moninkertaistaneet tuloksensa. Missiomme on muuttaa markkinointi kategoriasta “kuluerä” kategoriaan “investointi”. Tämän johdosta tarjoamme parhaan mahdollisen avun siihen, että voisit moninkertaistaa markkinoinnin tuloksesi. 

Sinulla on yritys – meillä on markkinointialan paras ammattitaito. Yhdistetään päämme ja suunnitellaan sinulle toimiva markkinoinin kokonaisuus.

Markkinoinnin suunnittelu räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Yksittäiset palvelut ovat mm:

  • Konversio-optimointi
  • Brändin luominen
  • Brändikirjat
  • Mitkä markkinointikanavat haltuun?
  • Pikselin asennus
  • Sivuston analysointi
  • SEO-analyysi

Totta kai. Lähtökohtaisesti aina ennen kuin puhutaan markkinoinnista niin teemme asiakkaan kotisivusta tai verkkokaupasta analyysin jotta saat mahdollisimman kokonaisvaltaisen palvelun.

Oikean markkinointikanavan valitsemin kuuluu ehdottomasti palveluihimme. Emme halua pyörittää yhtään epärelevanttia mainosta joten voit olla varma, että valitsemme sinulle vain toimivimmat ja oikeat markkinointikanavat.

Mikäli olet tehnyt mainontaa pitkään ja silti et saa tuloksia niin kuulostaa siltä, että jokin osa-alue on pielessä. Ota yhteyttä fiksataan oikeat palikat kohdalleen ja napataan tulokset haltuun.

Kaipaatko apua markkinoinnin suunnitteluun?

Jätä yhteystietosi ja varataan yhteinen workshop jossa sparraamme sinun markkinointi kokonaisvaltaisesti läpi. Halutessasi saat suoraan myös tarjouksen markkinoinnista.

Vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.