Markkinointia ja myyntiä – Markkinointiboosti X Myyntiboosti

Markkinointia ja myyntiä – Markkinointiboosti X Myyntiboosti

”Myyntiboosti on vuonna 2018 perustettu myyntitalo huipputuloksen tekijöille. Liikevaihto vuonna 2021 oli 2,8milj€ ja kasvu jatkuu kovaa vauhtia. Olemme vuosien aikana tuoneet yritysasiakkaillemme jo yli 150 000 asiakasta ja Myyntiboosti on yritysten keskuudessa pidetty myynnin yhteistyökumppani. Teemme työt kovalla työmoraalilla ja tinkimättömällä laadulla, todisteena tyytyväiset asiakkaat. Myyntiboosti on alansa suunnannäyttäjä ja olemme luoneet alalle uudet standardit ja toimintamallit. Meidän porukassa viihtyy mikäli tahtoo tehdä paljon töitä ja nauttia huipputuloksesta.”

Myyntiboosti X Markkinointiboosti

Ylpeänä kerromme, että Myyntiboosti Oy kasvattaa jatkossa yritysasiakkaiden tulosta palvelemalla verkkokehityksessä ja digipuolella. Verkkokehityspuolella meidät tullaan tuntemaan nimellä Markkinointiboosti Oy. Markkinointiboosti tarjoaa jatkossa kaikki digimarkkinointipalvelut saman katon alta, taatulla tulostakuulla. Jokaista toimintoa kohden palveluksestasi löytyy asiantuntija joka tietää miten ratkaista tilanteesi ja nostaa tulosta.

Markkinointiboosti on perustettu, jotta yrityksesi voi kasvaa.

Perustimme yrityksen, koska digipuolella on paljon lunastamatonta potentiaalia. Meillä on kasassa tiimi joka ei kuule sanoja ”Ei tuo toimi” ”Sitä on kokeiltu jo, ei kannata enää”, ”Ala on niin kilpailtu, ei kannata”, “Eihän me nyt noin uskalleta tehdä”.

Tiimimme on se, joka on jo lunastanut potentiaalia sellaisesta paikasta josta muut eivät sitä löytäneet. Kaivamme ja louhimme, kunnes tulokset tulevat esille. Teemme töitä lopputuloksen eteen ja niin kuin yritysten luonteesta saattaa jotain päätellä, nautimme myynnistä, markkinoinnista ja netistä. Emme puuhastele muuta vaan keskitymme näihin kolmeen asiaan jota osaamme. Näitä me teemme ja näissä me tuotamme tulosta.

150 000 tehtyä kauppaa yhteistyökumppaneille?

Kyllä. Sen me teimme ja teemme koko ajan lisää. Ei kikkakolmosilla, vaan erityisesti opiskelluilla taidoilla ja raa-alla sekä systemaattisella työnteolla.

250% myynnin kasvu uusituilla verkkosivuilla?

Kyllä, sen teimme myös. Työskentelimme pahimmillaan (parhaimmillaan) ongelman parissa 24 tuntia putkeen, jota aikaisemmat digitoimistot eivät lähteneet ratkomaan. Määrätietoisesti lähdimme kehittämään ratkaisua ja kehitimme uutta, ihan yön myöhäisille tunneille. Seuraavana päivänä saimme projektin maaliin ja pian julkaisun jälkeen tulokset ylitti asiakkaan odotukset, kasvun määrän luitkin jo yläpuolelta.

3000% ROI somemarkkinoinnilla?

Tässä alkaa jo huomata meidän tekemistä projekteista muodostuvaa kaavaa. Tällaisia tuloksia ei tietenkään voi kaikille toimialoille luvata, mutta verkossa oikein toteutetun markkinoinnin sekä tuloksellisen sivun potentiaali on vähintäänkin mahtava. Onnistunut somekampanja tuotti tulosta ja ei tarvitse yllättyä kun kerromme asiakkaan olleen oikein tyytyväinen lopputulokseen.

Olet tullut oikeaan paikkaan mikäli tahdot esiintyä verkossa sillä tavalla millä kuuluu. Me tahdomme tuoda yrityksille tulosta ja olemme valmiita rakentamaan myös sinulle toimivan ja myyvän verkkosivuston. Verkkosivun tulee olla sellainen, jota kehtaa myös markkinoida. Liian monet yritykset menevät sokkona kokeilemaan itsenäisesti markkinointia verkossa ja ihmettelee miksi tulos jää vaatimattomaksi. Lisäksi yritykset markkinoinnin kautta koittavat ohjata ihmisiä heidän verkkosivuilla jotka eivät ole luotu ottamaan vastaan sivuille tuotuja asiakkaita. Meidän tekijät on ovat käyttäneet tuhansia tunteja testaten sitä miten toteuttaa tuloksellista markkinointia ja rakentaa vetovoimainen sekä vierailijoita asiakkaiksi käännyttävä verkkosivu.

Pitemmittä puheitta, ollaan yhteyksissä.

-Markkinointiboostin tiimi.

Palveluvalikoima lyhyesti:

Myyntiä kasvattavat verkkosivut, kauppaa tuottavat verkkokaupat, liidinhankinta ja muut markkinointipalvelut.

Ota meihin yhteyttä

Suosituin

webhotelli - zoner - webbihotelli - internethotelli
Kotisivut

Webhotelli, miksi ja mistä?

Webhotelli voi olla terminä maallikolle hieman vaikea ymmärtää. Mutta pohjimmiltaan kyse on siis siitä, missä verkkosivut ja verkkokaupat fyysisesti sijaitsevat. Eli jaettu tieto toisin sanoen

Lue lisää »

Katsotuin

webhotelli - zoner - webbihotelli - internethotelli
Kotisivut

Webhotelli, miksi ja mistä?

Webhotelli voi olla terminä maallikolle hieman vaikea ymmärtää. Mutta pohjimmiltaan kyse on siis siitä, missä verkkosivut ja verkkokaupat fyysisesti sijaitsevat. Eli jaettu tieto toisin sanoen

Lue lisää »

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.