Mikael Keinonen

Mikael Keinonen

Koulussa ensimmäisellä luokalla multa kysyttiin mikä on mun haaveammatti, niin vastasin yrittäjä. Oon aina halunnut auttaa ihmisiä ja jos jollain on ollut ongelma, niin keksinyt siihen ratkaisun.

Ennen B2B maailmaan hyppäämistä autoin ihmisiä heidän hyvinvoinnin ja terveyden parissa.

Nykyään pääsen hyödyntämään intohimoani auttamalla ihmisiä liiketoiminnan kasvattamisen kanssa. En tykkää ajatuksesta kaikille kaikkea, vaan haluan syventyä asiakkaan liiketoimintaan ja tarjota aidosti lisäarvoa tuottavan ratkaisun.

Jotta meidän tuotteista ja palveluista saadaan kaikki irti, täytyy meidän ymmärtää miten teidän toimialalla, sekä talon sisällä toimitaan. Näistä asioista mielelläni juttelen sun kanssa lisää.

Markkina ja toimintatavat muuttuu ja yritysten on kokoajan tärkeämpää olla esillä ja erottautua. Brändin rakentaminen, oikea markkinointikanava ja myyntifunnelin rakentaminen ovat asioita, joista kasvuhaluisten yritysten kahvipöydässä pitäisi keskustella. Jos kaipaat tähän uutta näkemystä, niin laitappa viestiä, hörpätään etäkahvit ja voin samalla sparrata teidän yrityksen markkinoinnin kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

Vapaa-aika kuluu kuntosalilla treenaten, sekä omaa hyvinvointi- ja fysiikkavalmennustoimintaa pyörittäessä. Myös autot ja moottoripyörät on lähellä sydäntä.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.