Rekrymarkkinoinnin avulla löydät oikeanlaiset työnhakijat ja rakennat työnantajabrändin

Vuonna 2022 rekrytointi ei ole enää työpaikkailmoittelua eikä perinteiset kanavat enää toimi. Parhaat työnteijät ovat jo töissä ja vaikka rakentaisit kuinka hyvän työpaikkailmoituksen tahansa – ei se tavoita oikeita hakijoita.

Lanseerasimme vuoden 2022 alussa Rekrymarkkinointipaketin ja tähän mennessä olemme ratkaisseet yli 40 yrityksen työvoimapulan hyvin kustannustehokkaasti. Mikäli sinun yrityksesi kaipaa uusia työnhakijoita niin olet saapunut oikeaan paikkaan.

Jotta tavoitat parhaat työnhakijat, tulee sinun tehdä yrityksestäsi kiinnostava ja ennen kaikkea olla esillä.

"Tutkimuksen mukaan yli 50% kandidaateista eivät hae aktiivisesti työpaikkaa, mutta ovat valmiita keskustelemaan uramahdollisuuksista kiinnostavien yritysten kanssa.

Työnhakijat ovat SOME:ssa - missä sinä olet?

Parhaat kandidaatit ovat jo työllistettyjä ja kaikista parhaat saavat itse valita missä työskentelevät, koska vaihtoehtoja löytyy kyllä. Fakta on se, että kaikista potentiaalisimmat kandidaatit eivät vieraile perinteisissä työnhaku kanavissa kuten MOL ja Duunitori.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun pitää olla siellä missä työnhakijasi ovat eli sosiaalisessa mediassa. Facebook, Instagram, TikTok ja LinkedIn. Sinne ne työnhakijat menneet on!

Ymmärsit varmasti pointin?

Mikäli et ole siellä missä työnhakijat ovat – et ole olemassa. Edes teoriassa et voi saada työhakemuksia.

Rakenna työnantajabrändi

Kohderyhmäsi on somessa joten myös yrityksesi tulee olla siellä. Työnantajabrändi rakentuu jatkuvan ja pitkäkestoisen mainonnan kautta jolloin kohderyhmäsi ensinnäkin tietää olemassa olostasi, mutta ennen kaikkea tunnistaa yrityksesi kilpailuedut työnantajana.

Tarkka kohderyhmä

Mikäli etsit esimerkiksi 18-25 vuotiaita työnhakijoita tai 30-50 v työnhakijoita niin mainonta kannattaa kohdistaa suoraan ja pelkästään heille. Somemarkkinointi tarjoaa loistavat kohdennusmahdollisuudet jolloin et maksa turhista näyttökerroista.

Lisää työhakemuksia

Rekrymarkkinointi on äärimmäisen tehokasta ja on toiminut tähän mennessä jokaisella toimialalla. Unohdetaan työvoimapula ja mennään sinne missä kohderyhmäsi on. Työhakemuksia ilmestyy varmasti, kun viesti on oikea ja oikeassa kanavassa.

Data

Rekrymarkkinoinnin ohella saat tärkeää dataa työnhakijoista, heidän käyttäytymisestä ja siitä miten olla entistä kiinnostavampi työnantaja.

Tuloksia nopeasti ja kauan

Rekrymarkkinointi ei ole sprintti eikä maratoni. Tuloksia saat nopeasti ja hitaasti. Kun teemme rekrymainontaa niin teemme erikseen suoria työpaikkamainoksia ja työnantajabrändäysmainoksia. Nämä tukevat toisiaan pitkäjänteisessä rekrytoinnissa.

Positiivinen näkyvyys

Vaikka työpaikka ei itsessään kaikkia kohderyhmään osuvia kiinnostaisikaan niin yrityksesi välittyy silti positiivisesti myös muiden kuin työnhakijoiden silmiin.

Esimerkki:

Ostatko itse mieluummin yritykseltä joka kohtelee työntekijöitä hyvin vai yritykseltä joka kohtelee työntekijöitä huonosti?

Me brändäämme sinun yrityksen työnantajabrändin kuntoon!

Rekrymarkkinointia ammattitaidolla ja avaimet käteen palveluna

Huolehdimme siitä, että yrityksesi esiintyy vakuuttavasti ja kiinnostavasti juuri niissä kanavissa jossa kandidaattisi viettävät aikaa. Rakennamme yrityksellesi upean työnantajabrändin ja hoidamme kaiken alusta loppuun aina työhakemukseen saakka. 

Hakijalähtöinen rekrytointi on nykyaikaa – pidä kandidaattisi ajantasalla yrityksesi menosta.

Unohda työvoimapula - ammattilaistiimi käytössäsi

Tiimillämme on pitkä kokemus rekrytoinnin parissa niin suorahaun, rekrymarkkinoinnin kuin työnvälitysliikkeen näkökulmasta.

Tiedämme mikä toimii ja mikä ei. Yhteistyökumppaninamme saat käyttöösi copywriterin, ammattigraafikon,  ja digimarkkinoinnin kärkinimet.

Unohdetaan työvoimapula yhdessä – jatkossa toimimme sinun rekrytointikumppanina sekä ohessa rakennamme teille upean työnantajabrändin.

Nämäkin yritykset luottavat meihin

Rekrymarkkinointi tuottaa työhakemuksia ja rakentaa brändiä

Rekrymarkkinointi tarkoittaa suomen kielellä sitä, että teemme sinun työpaikkailmoituksesta oman laskeutumissivun, kirjoitamme markkinointimateriaalit, luomme näyttävät grafiikat ja hyödynnämme käytetyimpiä sosiaalisen median alustoja markkinoinnissa.

Et saa pelkästään työhakemuksia vaan ohessa vahvistamme sekä rakennamme yrityksellesi työnantajabrändin.

Tällä hetkellä kuumimmat rekrykanavat ovat Facebook, Instagram, TikTok ja LinkedIn.

Rekrymarkkinointi - keskity olemaan näkyvillä kiinnostavasti

Vuosien aikana olemme rekrytoineet asiakkaillemme yli 1000 työntekijää ja tiedämme miten oikeanlaiset työnhakijat ja yritykset matchataan yhteen.

Yrityksellesi ei löydy työnhakijoita todennäköisesti sen takia, koska kukaan ei varsinaisesti tiedä olemassa olostasi tai et ole tarpeeksi kiinnostava.

Perinteisten työnhakukanavien aika on ohi ja nykyään rekrytointi on yhtä kuin markkinointia. Yritysten pitää pysyä ajan hermoilla ja markkinoida itseään hyvänä työnantajana sekä olla esillä jatkuvasti.

Rekrymarkkinointi räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan mitkä kanavat sinun yritykselle sopivat parhaiten.

Rekrymarkkinointiin kuuluu avaimet käteen palveluna kaikki aina työhakemukseen asti. Luomme yritykselle räätälöidyn laskeutumissivun ja mainoskampanjat alusta loppuun.

Tehtäväksesi jää työntekijöiden haastattelu.

Rekrymarkkinoinnin hinta koostuu palvelumaksusta eli luomme yrityksellesi vetovoimaisen laskeutumissivun ja mainoskampanjat.

Hinta vaihtelee paketin laajuudesta riippuen.

Rekrymarkkinointi toimii jokaisella toimialalla. Eri somealustoja käyttää kuukausittain yli 3 miljoonaa suomalaista joten voit olla varma, että tavoitamme potentiaalisia kandidaatteja.

Lyhyimmät rekrymarkkinointi projektit kestävät minimissään 2 kuukautta jolloin saavutamme jo näkyviä tuloksia. Mikäli kaipaat apua myös työnantajabrändin luomisessa, suositus kesto projektille on +6kk.

Hyödynnämme niitä kanavia joissa potentiaaliset kandidaatit ovat eli kaikista suosituimpia sosiaalisen median kanavia. Facebook, Instagram, TikTok ja Linkedin.

Valitsemme ja testaamme aina parhaat kanavat yrityskohtaisesti.

Työnhakijoiden määrä riippuu siitä minkälaiseen positioon rekrytoidaan. Perinteisesti työhakemusten määrä pyörii 30-300 kpl per kuukausi, riippuen toki positiosta ja yrityksen tarjoamista työsuhde-eduista jne.

Projekti saadaan käyntiin noin 2 viikossa. Jätä yhteystiedot lomakkeen kautta ja suunnitellaan sinulle sopiva aikataulu.

Sitoudumme jokaiseen projektiin täysillä ja meidän ainut tavoite on tuottaa sinulle tuloksia. Olemme toteuttaneet rekrymarkkinointia tähän mennessä yli 40 yritykselle ja jokaisen kohdalla olemme onnistuneet ratkaisemaan työvoimapulan. Osa yrityksistä on tarvinnut vain muutaman työntekijän ja osa pitkäjänteisempää työnantajabrändin luontia. 

Mikäli aloitat yhteistyön, voit olla varma, että työhakemuksia ilmaantuu ja työnantajabrändisi erottautuu jatkossa.

Tarvitsetko apua työnhakijoiden löytämisessä?

Jätä yhteystietosi ja vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.