Saku Koponen

Saku Koponen

Yrittäjyys, myynti ja markkinointi verissä. Tiedän miten tulosta tehdään ja nautin kun pääsen ratkomaan haasteita. Markkinointiboostilla vastaan sekä meidän, että myös asiakkaiden kasvusta. Minulle tärkeää on ymmärtää asiakkaan todellinen tarve, oli se sitten kasvattaa firmaa viisinkertaisesti tai päästä nykyiseen liikevaihtoon helpommalla, olemme oikea taho auttamaan.

Itse olen aina tykännyt tehdä paljon töitä, mutta mitä enemmän töitä on tehnyt sen enemmän olen ymmärtänyt myös sen, että asiat voi tehdä helpommin sekä tehokkaammin. 

Luova ja innostunut mieli on kaiken A ja O, kun pää toimii niin samat asiat saa tehtyä puolet nopeammin ja paremmin. Tärkeitä asioita minulle elämässä ovat mm. hyvinvointi, treenaaminen ja mielenhallinta. Näistä en tingi, koska ilman hyvinvointia ei voi nauttia juuri mistään.

Vuosien varrella olen päässyt auttamaan sekä pieniä, että suuria pörssiyhtiöitä kasvamaan ja suurimpina meriitteinä on toisella yhtiölläni asiakas jota kasvatimme yhdessä yhtiökumppanini kanssa yli 200 000 uudella asiakkaalla. Matka jatkuu ja etsimme uusia, kasvuhaluisia yrityksiä joiden myynnin ja markkinoinnin voimme viedä nextille levelille!

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.