TikTok markkinointi haltuun

TikTok on muutamassa vuodessa saavuttanut huikean suosion maailmalla ja pelkästään Suomessa sillä on 1,1 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää. TikTok mielletään nuorison markkinointikanavaksi ja totta on se, että tällä hetkellä noin 50% käyttäjistä on 18-24 vuotiaita ja loput joko vanhempia tai nuorempia.

TikTokissa maksetun mainonnan toteuttaminen on toistaiseksi niin edullista, että mikäli kohderyhmä osuu oikein niin maksimaalisen näkyvyyden kannalta on kannattavaa markkinoida edes pienellä budjetilla myös TikTokissa.

Luomamme mainoskampanjat on onnistunut pudottamaan asiakkaan keskimääräistä mainoksen klikkaushintaa yli 10 kertaa verrattuna edellisiin kampanjoihin

TikTok mainonnan tärkeimmät pointit

Kohderyhmäsi viettää aikaa TikTokissa – joten myös yrityksesi on syytä olla siellä. 

Erittäin edulliset klikkihinnat

TikTok on markkinointikanavana uusi ja tarjoaa tällä hetkellä yrityksille uskomattoman edullisia näyttökertoja sekä klikkihintoja.

Kattava data

Mainostus ei saa olla hakuammuntaa. Keräämme kattavan datan mm. markkinoinnin tuloksista ja näyttökerroista. TikTokin Ads manager kerää datan huolellisesti talteen.

Erottautuminen massasta

TikTok markkinointi tarjoaa hyvän mahdollisuuden erottautua kilpailijoista luovalla ja tuoda esille yrityksesi kilpailuetuja.

Vuorovaikutus

TikTok mainonnan parhaita puolia on helppo vuorovaikutus asiakkaitesi kanssa. Kerää seuraajakunta ja luo videoita jotka saavat asiakkaasi avaamaan keskustelun kanssasi.

Visuaalisuus

TikTok perustuu videoihin ja tätä kautta pääset tuomaan esille yritystäsi visuaalisesti. 

Kohdennus työkalu

TikTok tarjoaa mainion kohdennustyökalun jolla voimme kohdentaa mainoksesi juuri sille kohderyhmälle mille haluat. 

Markkinoinnista investointi, ei kuluerä

Emme ole mainostoimisto joka vain pyörittää mainoksia puolestasi. Olemme mainostoimisto joka suunnittelee ja toteuttaa kokonaisvaltaisesti myyntiprosessin jolla asiakas saadaan ostamaan. 

Omaamme vuosien kokemuksen digimarkkinoinnista ja tiedämme mikä toimii ja mikä ei. Rakennamme eri mainoskampanjat ja ohjaamme asiakkaat TikTokista myynnin kasvuun ohjatulle laskeutumissivustolle. Varmistamme, että mainoksen näkee oikea kohderyhmä ja sen, että osto tapahtuu sivustollasi.

TikTok markkinoinnilla näkyvyys kasvuun

TikTok tarjoaa yritykselle mainion työkalun mainosten kohdentamiselle ja valtavan potentiaalin isolle näkyvyydelle. Ammattitaitoinen markkinointitiimimme tuntee TikTokin käyttäjäkunnan ja olemme todistetusti luoneet useita kampanjoita joiden tuotto suhteessa käytettyyn mainosbudjettiin on yli 1000%. 

Mietityttääkö TikTok markkinointi?

Olemme tehneet maksullista TikTok markkinointia yli 30 asiakkaalle ja omaamme vuosien kokemuksen tuloksekkaasta markkinoinnista. 

TikTok markkinointi kannattaa yritykselle joka on halukas saada näkyvyyttä ison massan keskuudessa. TikTokia käyttää eniten nuoriso, vaikkakin nykyään sinne on löytänyt myös varttuneempi väki. Eli TikTok markkinointi on kannattavaa mikäli haluat skaalata näkyvyytesi mahdollisimman isolle kohderyhmälle.

TikTok markkinoinnin hinta vaihtelee riippuen mainoskampanjoiden määrästä, tuotteesta/palvelusta ja siitä kuinka paljon haluat saavuttaa tuloksia. Markkinointiboosti veloittaa sinulta palvelumaksun jolla luomme vetovoimaiset ja ammattimaiset mainokset. Tämän lisäksi veloitamme TikTokin perimän mainosbudjetin. Määrän saat valita itse.

Facebook mainonnan budjetti riippuu siitä mitä ja paljonko haluat saavuttaa. Normaali budjetti on noin 300 € – 2000 €/kk. Me ohjeistamme asiakkaamme löytämään oikean budjetin.

Facebook markkinoinnin mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Parhaat kampanjamme ovat kasvattaneet asiakkaamme liikevaihtoa yli 100 000 eurolla markkinoinnin kulujen ollessa alle 10 000 €.

Haluatko aloittaa TikTok markkinoinnin?

Tällä hetkellä otamme uusia asiakkaita TikTok markkinointiin.

Jätä yhteystietosi ja vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.