Tomi Honkanen

Tomi Honkanen

Olen Tomi! Myynti on aina kiinnostanut minua ja ensimmäisen kaupan tehtyäni tiesin jääväni tälle tielle. Tulin taloon kesällä 2022. Olen meidän myyntitiimissä hankkimassa uusia asiakkaita ja ylläpitämässä vanhoja tuttavuuksia. Myynnillistä kokemusta löytyy 4 vuotta muutamasta eri firmasta.

Aiemmin olen myynyt mm. puhelinoperaattoripalveluita, sähkösopimuksia ja vakuutuksia. Mielikuvien luominen on tärkeää, kun ei myydä käsinkosketeltavaa fyysistä tuotetta. Digimaailmassa informaatiota on paljon ja kilpailemme ihmisten keskittymiskyvystä. Ensivaikutelmat ovat nykymarkkinoinnissa tärkeämpiä, kuin koskaan. Mielikuvien luonti ja brändin ensivaikutelman houkuttelevuus ovat vahvuuksiani.

Mainostoimistossa ei ole kahta samanlaista päivää. Jokainen asiakas on uudenlainen haaste. Markkinoitavia tuotteita/palveluita on loputtomasti. Kaikki näistä vaativat täyden fokuksen myyjältä (ja tuotannolta). Joskus tehdään simppeli mainoskampanja ja toisinaan rakennetaan koko brändi uudestaan firman logosta kahvikuppeihin asti.

MarkkinointiBoostilla työ pysyy mielenkiintoisena, koska ratkaisut markkinointiin tehdään räätälöitynä jokaiselle asiakkaalle. Haluan tehdä asiat omalla tavalla ja Boostilla siihen annetaan hyvät valmiudet. Kova työpaikka mahdollistaa kovat tavoitteet. Täällä ei tipu lapio maahan ennenkuin projekti saadaan valmiiksi!

Parasta työssä on, kun teemme asiakkaan niin tyytyväiseksi, että hän suosittelee meitä tuttavilleen. Tärkeää minulle on myös se, että täällä saadaan hyvällä tiimillä ja periksiantamattomuudella haastavatkin toimeksiannot valmiiksi. Teen myyntiä rakkaudesta lajiin intohimolla, vaikka provikkapalkkaus on hyvä lisämotivaattori.

Jokainen päivä tuo uusia haasteita, ratkaistaan ne yhdessä!

Lisää otsikkotekstisi tähän

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.